Ασπίδα της ΠΑΕ Πανθρακικός στον Αθανασιάδη: «Δεν πέταξε τη φανέλα, να μείνει ενωμένη η οικογένειά μας»

Ασπίδα προστασίας στον τερματοφύλακα της ομάδας Γιώργο Αθανασιάδη, σήκωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός με ανακοίνωσή της, η δημοσιοποίηση της οποίας περιορίστηκε όμως μόνο στο facebook και δεν πήρε τη μορφή επίσημης αντίδρασης και στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Άλλωστε, η σκληρή κριτική και η επίθεση που έχει δεχθεί ο τερματοφύλακας της ομάδας περισσότερο μέσω των social media εκφράστηκε.

Η ΠΑΕ Πανθρακικός αναγνωρίζει ότι ήταν λάθος η ενασχόλιση του νεαρού προτιέρε με την κριτική που του άσκησαν οι οπαδοί, αλλά σε όλους τους τόνους αναφέρει ότι ποτέ δεν πέταξε την φανέλα την οποία και τιμά, ενώ πρόσθεσε ότι η προσφορά και το ήιος του δεν χρίζουν αποδείξεως. Αναγνωρίζει ότι υπάρχουν καλές και κακές στιγμές και σχολιάζει ότι «ειδικά στα δύσκολα η οικογένειά μας χρειάζεται να μένει ενωμένη».

Η τελευταία αναφορά θα μπορούσε μάλιστα να χαρακτηριστεί και ως έμμεση αιχμή στην κριτική που έχει ασκηθεί από επώνυμους φιλάθλους του Πανθρακικού, ακόμα και από πρώην μέλη της διοίκησής του, στα πέτρινα χρόνια που δεν αγωνιζόταν στην μεγάλη κατηγορία. Η ανακοίνωση του Πανθρακικού έχει ως εξής:

Προς αποφυγήν περαιτέρω παρεξηγήσεων και δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής. Ο Γιώργος είναι ένα από τα παλαιότερα μέλη της ομάδας μας και η προσφορά του και το ήθος του δε χρίζουν αποδείξεως. Έπειτα από ένα άσχημο αποτέλεσμα και με τη συναισθηματική φόρτιση που δικαιολογημένα είναι πιο έντονη σε τέτοιες στιγμές, ναι μεν κακώς ασχολήθηκε με την κριτική των φιλάθλων μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πέταξε τη φανέλα την οποία σέβεται και τιμά, την έβγαλε απλά αποχωρώντας προς τα αποδυτήρια με σκυμμένο το κεφάλι. Καλές και κακές στιγμές όλοι μας έχουμε, όμως ειδικά στα δύσκολα η οικογένειά μας χρειάζεται να μένει ενωμένη! ‪#‎panthrakikos‬ ‪#‎green‬ ‪#‎family‬ ‪#‎no30‬ ‪#‎athanasiadis‬ ‪#‎oliipolimiaomada‬