ΕΠΣ Έβρου: Πεντάδα με “Γκοβού”, “Τσίριτς” και ακόμη τρεις ανακοίνωσε η Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου!

Την επιστροφή του έμπειρου επιθετικού Ανδρέα Δραγούμη ή… “Γκοβού” ανακοίνωσε η Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου, όπως και την απόκτηση του Χρήστου Δοϊτσιδη ή… “Τσίριτς” που σκόραρε και το νικητήριο τέρμα με τα Ρίζια, καθώς και των Δημήτρη Τζουμακιδη, Χρήστου Καραισαλιδη και Βασίλη Μαργαριτη.

Ο Δημήτρης Τζουμακίδης αγωνίζεται ως μέσος και αποκτήθηκε από την ΑΕ Διδυμοτείχου, ενω έχει παίξει ακόμα σε Ασπρονερι, Αναγέννηση Λαβαρων και τον. Ορέστη Ορεστιάδας.

Ο Χρήστος Καραισαλίδης είναι τερματοφυλακας και αποκτήθηκε από την ΑΕΔ, ενω στο παρελθόν ήταν στην Κυανη, όπως στην ΑΕΔ ήταν και ο αμυντικός Βασίλης Μαργαρίτης, και παλαιότερα σε Εβρο Σουφλίου και Νίκη Βόλου.

Ο μέσος Χρήστος Δοϊτσιδης ή “Τσίριτς” αγωνιζόταν στον Ορέστη Ορεστιάδας και εχει αγωνιστεί ακόμα σε Εβρο Σουφλίου ΑΕ Διδυμοτείχου, Καρωτή και Κυπρίνο.

Ο τελευταίος που ανακοινώθηκε ήταν Δραγούμης που στο παρελθόν αγωνίστηκε στους Μεταξάδες πανηγυρίζοντας πρωτάθλημα, αλλά και περυσι το δεύτερο εξάμηνο πετυχαίνοντας την παραμονή, ενώ την φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην Δόξα Ελληνοχωριου στην Β’ Κατηγορία πετυχαίνοντας μάλιστα και πέντε τέρματα.

Κερασάκι στην τούρτα ήρθε η απόκτηση από την Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου του Ανδρέα Δραγούμη, η ανακοίνωση για τον οποίο αναφέρει:

Ο “Γκοβού” ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Σιτοχωριου στην συνέχεια αγωνίστηκε για 7 Χρόνια στην Α.Ε.Δ με την οποία πανηγύρισε και ενα πρωτάθλημα Βορείου Έβρου. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Αναγέννηση Μεταξάδων με την οποία είχε καθοριστικό ρόλο στις μεγάλες επιτυχίες όπως την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ την επόμενη χρονιά γύρισε στο Σιτοχωρι και αργότερα στην Α.Ε.Δ από την οποία έφυγε στα μισά της περσινής σεζόν για την Αναγέννηση Μεταξάδων με την οποία κατάφερε να σώσει την κατηγορία, αποστολή την οποία καλείται να επαναλάβει και φέτος με την ομάδα μας…