Τρελό γέλιο με φάρσα του Τότι στον Σπαλέτι υπό το… σιγοντάρισμα του Τοροσίδη (+video)

Η Ρόμα νίκησε με 3-1 εκτός έδρας την Έμπολι και συνεχίζει την καλή της πορεία το τελευταίο διάστημα, αλλά η είδηση στον αγώνα του Σαββάτου ήταν ότι επέστρεψαν στην αποστολή της ομάδας, έστω και αν έμειναν στον πάγκο, ο Φραντσέσκο Τότι αλλά και ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ο Τότι είχε κάποια… ψιλοπροβλήματα με το προπονητικό τιμ τις τελευταίες ημέρες και έμεινε εκτός αποστολής, ο Ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής ήταν τραυματίας και απουσίασε από όλους τους αγώνες της ομάδας τις τελευταίες σχεδόν τέσσερις με πέντε εβδομάδες.

Ωστόσο η επιστροφή των δύο και ειδικά το να τους αφήνεις μαζί να κάτσουν στον πάγκο και μάλιστα δίπλα – δίπλα, δεν είναι καλός συνδυασμός. Το κατάλαβαν για τα καλά όσοι κάθονταν μπροστά τους, ακόμα και ο ίδιος ο προπονητής της Ρόμα Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Υπό το βλέμμα, αν όχι και το… σιγοντάρισμα του Τόρο, ο Τότι αποφάσισε να… “δροσίσει” τους μπροστινούς του στον πάγκο, αλλά με έναν πρωτότυπο τρόπο. Τον τσάκωσε όμως η κάμερα και αποκαλύφθηκε η (ωραία πάντως) φάρσα του. Δείτε το βίντεο και τις αντιδράσεις…