Καταγγελίες Πασχάλη Μελισσά για πρωτόγνωρα πράγματα που συναντά μετά από 17 χρόνια καριέρας

Ο Άρης πέρασε δια πυρός και σιδήρου από τον Λαγκαδά με 3-2 και γκολ στο τέλος με παίχτη λιγότερο,  μετά την αποβολή στο 76′ του Ξανθιώτη μεσοαμυντικού Πασχάλη Μελισσά. Ωστόσο ο τελευταίος προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες με τις δηλώσεις του, κάνοντας λόγο για συμφέροντα.

Αναλυτικά ο Πασχάλης Μελισσάς είπε: «Περιμέναμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Αλλα αντί για 11 αντιμετωπίσαμε 14 αντιπάλους. Μας κυνηγάνε σε εισαγωγικά γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα και μπορούμε να διεκδικήσουμε πολλά στο μέλλον. Τα συμφέροντα όμως είναι πολλά δεν μας αφήνουν να δείξουμε αυτό που θέλουμε. Αγωνιστικά δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Αντιδράσαμε, όμως, πολύ καλά και θα μπορούσαμε και να προηγηθούμε. Έχουμε χαρακτήρα, προσωπικότητα και το δείξαμε στο γήπεδο. Έχουμε ένα ματς με τον Νέστο να κερδίσουμε και να τελειώσουμε την άνοδο».

Για το αν έχει επηρεάσει την ομάδα η κούραση, σχολίασε: «Είναι λογικό από τη στιγμή που οι παίκτες δεν ήμασταν μαζί από την αρχή της προετοιμασίας. Δεν έιναι δικαιολογία, αλλά πραγματικότητα. Έχουν φορτωθεί οι ίδιοι οι παίκτες με ματς, και σε κακούς αγωνιστικούς χώρους».

Για την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα: «Είμαι σε καλή κατάσταση. Δουλεύουμε καθημερινά πολύ καλά. Ήταν μία άτυχη στιγμή. Μου δίνει δεύτερη κίτρινη κάρτα ο επόπτης, ούτε καν ο διαιτητής». Για το τι εννοούσε, λέγοντας ότι κυνηγάνε τον Άρη, κατέληξε: «Παίζω 17 χρόνια επαγγελματικά, τέτοια αντιμετώπιση από την διαιτησία δεν έχω ξαναζήσει. Δεν θέλουμε να μας χαϊδεύουν. Με την αξία μας να πάμε όπου πάμε. Δείτε πόσες αποβολές έχει ο Άρης φέτος και κάρτες και βρείτε μου άλλη ομάδα στον όμιλο που να έχει τα ίδια».