ΕΠΣ Ξάνθης: Δυναμικό μεταγραφικό φινάλε για τον Ορφέα Ξάνθης με τετραπλή ενίσχυση

Σε τέσσερις αρκετά σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο πρωτοπόρος της Α’ Κατηγορίας Ορφέας Puma Ξάνθη, καθώς την τελευταία μέρα των μεταγραφών απέκτησε τέσσερις παίκτες, ικανούς να τον βοηθήσουν να ολοκληρώσει στην κορυφή του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αλλά πολύ περισσότερο να τον ενισχύσουν στα μπαράζ του Μαΐου για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

IMG_8936telikos kypellou xanthis 2016-thalassia koutsoΗ ιστορική ομάδα του Ορφέα φέτος έχει βάλει ως στόχο την μεγάλη επιστροφή του συλλόγου στα Εθνικά πρωταθλήματα, και με αυτό τον στόχο να φαίνεται να είναι κοντά ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Μπάμπης Χατζημεστής προχώρησε στην ακόμη πιο δυνατή ενίσχυση του συλλόγου ενισχύοντας την με τέσσερις παίκτες σε όλες τις γραμμές.
Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν από τον Ορφέα 2005 ο Ανέστης Ναθαναηλίδης, απο την Βιστωνίδα ο Ηλίας Μακράκης και απο τον Παύλο Μελά Κουτσού οι Γιάννης Τσαριτσάκης (φωτό δεξιά) και Χρήστος Λαζαρίδης.

Ο Ανέστης Ναθαναηλίδης είναι γκολκίπερ, και είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του πέρσι με τον Ορφέα 2005. Ο πολύπειρος αμυντικός Ηλίας Μακράκης αποκτήθηκε για να δώσει την απαραίτητη σιγουριά στο κέντρο άμυνας του Ορφέα και με την εμπειρία αλλά και με την δεδομένη ποιότητα που διαθέτει.

IMG_8928telikos kypellou xanthis 2016-thalassia koutsoTέλος, η ομάδα του Ορφέα ενισχύθηκε δυνατά και στην ήδη ισχυρή μεσοεπιθετική της γραμμή με την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που βοήθησαν τα μέγιστα στην πορεία του Παύλου Μελά μέχρι τον τελικό και στην παρουσία του στην πρώτη θέση της Β’ Kατηγορίας.

O λόγος για τον ταχύτατο και εξαιρετικό τεχνίτη Χρήστο Λαζαρίδη (φωτό αριστερά) να δίνει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Γιάννη Τσαριτσάκη στο επιθετικό κομμάτι, καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που αν είναι υγιής μπορεί να δώσει πολλά γκολ και ασίστ στην ομάδα της Ξάνθης.