ΕΠΣ Έβρου: Νέα μεγάλη μεταγραφή η ΑΕΔ! Μετά τον Κουρδάκη ανακοίνωσε (και) την επιστροφή Συριτούδη από τον Εθνικό!!

Σε μια ακόμα μεταγραφική κίνηση που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει για την κατάκτηση του τίτλου της ΕΠΣ Έβρου αρχικά και ακολούθως την άνοδο στην Γ’ Εθνική, προχώρησε η ΑΕ Διδυμοτείχου.

Οι «πράσινοι» μετά την απόκτηση του Παναγιώτη Κουρδάκη που κατάγεται από την περιοχή και έχει παραστάσεις ακόμα και από αγώνες Super League, απέκτησαν και τον τερματοφύλακα Κώστα Συριτούδη από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για έμπειρο γκολκίπερ που επίσης κατάγεται από το Διδυμότειχο και έγινε στους περισσότερους γνωστός από την παρουσία του στην Ελπίδα Σαπών και τον τελευταίο ένα χρόνο στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αν και είχε επιδιώξει να πάρει μεταγραφή και το περασμένο καλοκαίρι.

Την ανακοίνωση της απόκτησής του την έκανε η ίδια η ΑΕΔ, δημοσιεύοντας μάλιστα το δελτίο του και το εξής κείμενο, καθώς πρόκειται για την τελευταία μεταγραφική κίνηση της ομάδας και μάλιστα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών:

«Το κερασάκι στην τούρτα!
Μια ακόμα μεγάλη επιστροφή ενός δικού μας παιδιού!
Ειμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την μεταγραφή του τερματοφύλακα Κώστα Συριτουδη απο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης!
Μια ακομα μεταγραφή που δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τροπο τους στόχους της ομάδας!
Κώστα καλώς ήρθες στην οικογένεια μας!»