Δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Ξάνθης στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης!

Ο Μάκης Χάβος θα είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Τερεζόπουλο, όπως γνωστοποίησαν οι Αρκάδες, που ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Έλληνα τεχνικό έχοντας ως στόχο να μπουν στα πλέι οφ και να διεκδικήσουν την έξοδο στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Βοηθός του στον πάγκο θα είναι ένας επίσης πρώην ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθη ο Πάρης Ζουμπούλης, ενώ στους Αρκάδες ο Χάβος και ο Ζουμπούλης θα βρούν και τον πρώην γυμναστή της Ξανθιώτικης ομάδας Παύλο Γκότση.

Ο Χάβος εργαζόταν μέχρι πρότινος στην ΑΕ Λεμεσού, στην Κύπρο, με τον οποίο σε 16 ματς είχε 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες. Κατά το παρελθόν ο 47χρονος Θεσσαλονικιός προπονητής έχει δουλέψει και σε Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΟΚ και Βέροια, ενώ στον Παναιτωλικό εργάστηκε από το 2012 μέχρι το 2015.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Χάβο. Βοηθός του Μάκη Χάβου στον πάγκο του ΑΣΤΕΡΑ θα είναι ο Πάρης Ζουμπούλης.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εύχεται καλή συνέχεια στον Δημήτρη Τερεζόπουλο και τον ευχαριστεί θερμά για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας τόσο από το πόστο το βοηθού, όσο και από αυτό του πρώτου προπονητή”.