Photos: 40 κλικ όσα έγιναν στο 7ο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής που διεξήχθη στην Ξάνθη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Α’ φάση του 7ου Κυπέλλου Ενόργανης Γυμναστικής που διεξήχθη στην πόλη της Ξάνθης και στο κλειστό γυμναστήριο «Ανάξαρχος», με διοργανώτρια την ομάδα του ΑΣΚΑ Προμηθέα Ξάνθης.

Η παρουσία πλήθους αθλητριών από διάφορες πόλεις της χώρας αλλά και η παρουσία γενικότερα αρκετού κόσμου που βρέθηκε στο γυμναστήριο για να δει από κοντά τους αγώνες ικανοποίησε ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους του Προμηθέα, που άκουσαν πολλά θετικά σχόλια για την διοργάνωση.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ήταν εξαιρετική παρουσία των κοριτσιών του Προμηθέα που εντυπωσίασαν με την παρουσία τους γεμίζει με ικανοποίηση και περηφάνια τους προπονητές του συλλόγου

Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση αποτέλεσε η επίδειξη της προπονήτριας, και πρώην αθλήτριας, του συλλόγου της Ξάνθης Μαρίας Παρσαντανιάν, που έδειξε μέρος των όσων θα πραγματοποιήσει στην επιστροφή της στην δράση και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, εντυπωσιάζοντας κοινό και τις μικρές αθλήτριες.

Στην διοργάνωση έγιναν αγώνες για τα τμήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων, με τους συλλόγους να χωρίζονται σε δύο ομίλους. Στους αγώνες πέρα απο τον Προμηθέα Ξάνθης μετείχαν οι ΟΕΓΑ και Δημόκριτος απο την Αλεξανδρούπολη, ο Ιάσων Βόλου και οι σύλλογοι απο την Θεσσαλονίκη Λιονταράκια, Πρότυπος, Αστέρας, Αίας και Ολυμπιαδά.

Σε επόμενη ανάρτηση θα γίνουν γνωστά και τα αποτελέσματα των αγώνων, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε πλούσιο photostory απο τους αγώνες μέσα απο τον φακό του ThrakiSportS…