LIVE η Γ’ Εθνική: Ασπίδα Ξάνθης – Γαλάτιστα, ΧΑΝΘ – ΓΑΣ Κομοτηνή και ΑΕ Κομοτηνής – Γέφυρα

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες Ασπίδα Ξάνθης – Γαλάτιστα, ΧΑΝΘ – ΓΑΣ Κομοτηνή και ΑΕ Κομοτηνής – Γέφυρα για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση τις επόμενες ώρες θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη και στα τρία παιχνίδια των ομάδων της Θράκης για τη 19η αγωνιστική.

Ώρα 16:10 Ξεκινάμε νωρίτερα σήμερα, καθώς το παιχνίδι του ΓΑΣ Κομοτηνή με την ιστορική ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη ξεκινάει σε δέκα λεπτά, μιας και τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας της Θεσσαλονίκης ξεκινάνε όλα στις 17:00.

Ώρα 16:20 Πριν ξεκινήσουμε όμως την ενημέρωση για τα παιχνίδια, να πούμε ότι τη σημερινή μετάδοση των δύο αγώνων προσφέρουν οι “Θρακιώτικοι Φούρνοι Λεχούδη”, με καταστήματα σε Κομοτηνή και Ξάνθη, έδρα στον Ίασμο Ροδόπης και… παράδοση από το 1927. Μπορείτε να επισκεφθείτε τους χώρους τους πλέον όχι μόνο για τον καθημερινό σας άρτο αλλά και για καφέ και όμορφα γλυκίσματα, Επίσης, είναι η ιδανικότερη επιλογή και για να αναλάβουν το κέτερινγκ στις ομορφότερες εκδηλώσεις της ζωής σας, όπως γιορτές, βαφτίσεις κλπ (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:28 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

‘Ωρα 16:36 Ακόμα, την live μετάδοση των αναμετρήσεων προσφέρει  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έρχονται αλλά και πιο μετά, για τις καλοκαιρινές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

‘Ωρα 16:44 Τέλος να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά της για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, με πλήρες αθλητικό ένθετο στο οποίο υπάρχει ενημέρωση και αποκαλυπτικό παρασκήνιο από όλες τις ομάδες της Θράκης.

Ώρα 16:50  Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής έχει ως εξής: Ασπίδα Ξάνθης – Γαλάτιστα, Χαλκηδόνα – Ζέφυρος, ΑΕ Κομοτηνής – Γέφυρα, Αρετσού – ΒΑΟ, Ορφέας Ν. Σκοπού – Ελευθερούπολη, ΧΑΝΘ – ΓΑΣ Κομοτηνή, Αγία Βαρβάρα – Ίκαροι Σερρών.

Ώρα 16:55 Τζάμπολ σε πέντε λεπτά στη Θεσσαλονίκη. Διαιτητές στην αναμέτρηση αυτή είναι οι Παπανικολάου και Χατζηχαρίσης από τους Συνδέσμους Δυτικής Μακεδονίας και Ημαθίας αντίστοιχα. Στο Εύμοιρο διαιτητές είναι οι Κατρακάρης και Μπακάλης από το Σύνδεσμο Ανατολικής Μακεδονίας, ενώ στην Κομοτηνή διαιτητές είναι οι Τσιαπλής και Κατωτικίδηςαπό το Σύνδεσμο Δυτικής Μακεδονίας.

Ωρα 17:00 Εναρξη αγωνα στην ΧΑΝΘ.

Ωρα 17:06 Πεντε λεπτα από την εναρξη του αγωνα και ο ΓΑΣ Κομοτηνή των πολλών απουσιών ητταται 15-2

Ωρα 17:15 Τελος πρωτου δεκαλέπτου στην ΧΑΝΘ με το ΓΑΣ να βρισκεται πίσω 10 ποντους. Αποτελεσμα πρωτου δεκαλέπτου ΧΑΝΘ-ΓΑΣ Κομοτηνή 23-13

Ωρα 17:24 Στο 15′ η ΧΑΝΘ προηγειται με 28-20.

Ωρα 17:38 Ημίχρονο  στην ΧΑΝΘ με το ΓΑΣ να το παλεύει παρα τις απουσιες και να βρίσκεται πίσω 6 ποντους. Αποτελεσμα ημιχρόνου ΧΑΝΘ-ΓΑΣ Κομοτηνή 39-33.

Ώρα 17:49  Θυμίζουμε ότι η μετάδοση των αγώνων είναι μια προσφορά από τους “Θρακιώτικους Φούρνους Λεχούδη”, τους “Ξηρούς Καρπούς Σβυντρίδης”,  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”  και την εβδομαδιαία εφημερίδα «Θρακική Αγορά».

Ωρα 18:00 Ξεκίνησαν υα παιχνίδια σε Εύμοιρο και Κομοτηνή, ενω στην θεσσαλονίκη βρισκόμαστε στα μεσα της τρίτης περιόδου.

Ωρα 18:14  Τελος τρίτου δεκαλέπτου στην Θεσσαλονίκη. Η ΧΑΝΘ προηγείται 5 πόντους . Αποτελεσμα τριτου δεκαλέπτου ΧΑΝΘ-ΓΑΣ Κομοτηνή 57-52

Ωρα 18:19 Τελος πρωτου δεκαλέπτου στον Ευμοιρο με την Ασπίδα να βρισκεται πίσω 3 πόντους. Αποτελεσμα πρώτου δεκαλέπτου. Ασπίδα Ξάνθης Γαλάτιστα 20-23

Ωρα 18:22 Επτα λεπτα για το τελός του πρωτου ημιχρονου στην Κομοτηνή ΑΕ Κομοτηνής-Γέφυρα 20-23

Ωρα 18:24 Πέντε λεπτα για το τελος του αγωνα στην Θεσσαλονικη, ΧΑΝΘ – ΓΑΣ Κομοτηνή 64-55

Ωρα 18:36  Τέσσερα λεπτά για το ημίχρονο στην Κομοτηνή, ΑΕ Κομοτηνής – Γέφυρα 32-27

Ωρα 18:40  Τέλος και του δεύτερου δεκαλέπτου στο Εύμοιρο. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ασπίδα Ξάνθης – Γαλατιστα 35-38

Ωρα 18:43  Τέλος δεύτερου δεκαλέπτου και στην Κομοτηνή. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΕ Κομοτηνής – Γέφυρα 45-35

Ωρα 18:49  Τέλος του αγώνα στην Θεσσαλονίκη. Τελικό αποτέλεσμα: ΧΑΝΘ – ΓΑΣ Κομοτηνή 73-61.

Ωρα 18:51  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΓΑΣ αγωνίστηκε χωρίς Καραμπέκη, Καλαντζή και Χαλήλ.

Ώρα 18:55 Θυμίζουμε ότι τη σημερινή μετάδοση των αγώνων προσφέρουν οι “Θρακιώτικοι Φούρνοι Λεχούδη”, με καταστήματα σε Κομοτηνή και Ξάνθη, έδρα στον Ίασμο Ροδόπης και… παράδοση από το 1927. Μπορείτε να επισκεφθείτε τους χώρους τους πλέον όχι μόνο για τον καθημερινό σας άρτο αλλά και για καφέ και όμορφα γλυκίσματα, Επίσης, είναι η ιδανικότερη επιλογή και για να αναλάβουν το κέτερινγκ στις ομορφότερες εκδηλώσεις της ζωής σας, όπως γιορτές, βαφτίσεις κλπ (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:58 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

‘Ωρα 19:01 Ακόμα, την live μετάδοση των αναμετρήσεων προσφέρει  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έρχονται αλλά και πιο μετά, για τις καλοκαιρινές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

‘Ωρα 19:04 Τέλος να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά της για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, με πλήρες αθλητικό ένθετο στο οποίο υπάρχει ενημέρωση και αποκαλυπτικό παρασκήνιο από όλες τις ομάδες της Θράκης.

Ωρα 19:09  Σε εξέλιξη πλέον το δεύτερο ημίχρονο στους δυο αγώνες που έχουν απομείνει.

Ωρα 19:18  Τέλος τρίτης περιόδου στο Εύμοιρο. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: Ασπίδα Ξάνθης -Γαλατιστα 60-51

Ωρα 19:23  Τέλος τρίτου δεκαλέπτου και στην Κομοτηνή. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: ΑΕ Κομοτηνής – Γέφυρα 58-54

Ωρα 19:38  Στην Κομοτηνή έχουμε μεγάλο ντέρμπι, το σκορ είναι 62-61 πέντε λεπτά πριν από τη λήξη.

Ωρα 19:42  Τέλος του αγώνα στο Εύμοιρο και νέα μεγάλη νίκη για τους γηπεδούχους. Τελικό αποτέλεσμα: Ασπίδα Ξάνθης -Γαλατιστα  81-64

Ωρα 19:51 Μένουν 20 δευτερόλεπτα στην Κομοτηνή και τα πράγματα δεν είναι καλά για την ΑΕ Κομοτηνής που βρίσκεται πίσω στο σκορ με 65-69

Ωρα 19:55  Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή. Δυστυχώς ήττα για την ΑΕ Κομοτηνής με πέντε πόντους. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕ Κομοτηνής – Γέφυρα 65-70.

Ωρα 19:59  Θυμίζουμε ότι  η μετάδοση των αγώνων ήταν μια προσφορά από τους “Θρακιώτικους Φούρνους Λεχούδη”, τους “Ξηρούς Καρπούς Σβυντρίδης”,  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”  και την εβδομαδιαία εφημερίδα «Θρακική Αγορά».

Ωρα 20:03  Συμπερασματικά, νίκη για την Ασπίδα Ξάνθης, ήττες για τις δύο ομάδες της Κομοτηνής σε αυτήν την αγωνιστική. Σε επόμενες αναρτήσεις ακολουθούν αναλυτικά ρεπορτάζ από τους αγώνες και φυσικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία…