LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-4 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Δημήτρης Μπακιρτζής βρίσκεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε για την εξέλιξη στην αναμέτρηση Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ένα κρίσιμο παιχνίδι, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα της Κομοτηνής, αν θέλει να εξαντλήσει τις ελάχιστες έστω πιθανότητες που έχει για την παραμονή.

Ωρα 16:45 Θυμηθείτε το pregame του αγώνα με ένα  κλικ ΕΔΩ

Ωρα 16:48 Η ομάδα της Κομοτηνής μετά και τη νίκη της Καλλονής επί του Πλατανιά έπεσε στην τελευταία θέση.

Ωρα 16:51 Ο Πανθρακικός έχει με διαφορά την χειρότερη συγκομιδή στην έδρα του στο πρωτάθλημα, καθώς σε δέκα αγώνες έχει μόνο μία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, 3 ισοπαλίες και επτά ήττες.

Ωρα 16:54 Αξίζει πριν ξεκινήσουμε με τα στοιχεία του αγώνα να σας ενημερώσουμε ότι την αναμέτρηση Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σύντομα και σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:57 Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 17:02  Tρίτος χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 17:05  Τέλος να ευχαριστήσουμε την εφημερίδα «Θρακική Αγορά» που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη και έχει πλήρες αθλητικό ένθετο, στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε σε συνεργασία και με την ομάδα του ThrakiSportS για όλα τα αθλητικά νέα της εβδομάδας που πέρασε.

Ωρα 17:07 Η εντεκάδα των Κομοτηναίων

Πανθρακικός (Γιάννης Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Τσιάρας, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Χαβίτο, Ίγκορ.

Ωρα 17:09 Η εντεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Στρούνα, Λίλα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Ναδάλες, Ίλιτς, Μανιάς.

Ωρα 17:11 Στον πάγκο των γηπεδούχων βρίσκονται οι Γιούδας, Ρούσσος, Πεταυράκης, Γαβριηλίδης, Φωτάκης, Χασομέρης, Νικόλτσης.

Ωρα 17:13 Στον πάγκο για τους Ηπειρώτες είναι οι: Πασχαλάκης, Καρανίκας, Κούτρης, Κοζορώνης, Μπέριος, Ηλιάδης, Γιάκος.

Ωρα 17:14 Όλα ετοιμα για την εναρξη του αγωνα

1′ Έναρξη

4′ Κεφαλιά του Ίγκορ η μπαλα φευγει άουτ

6′ Σουτ του Τσουκαλάη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη

12′ Γκοοοολ για τον Πανθρακικό! Ο Μπαϊκαρά, έβγαλε την ασίστ για τον Ίγκορ, με τον Βραζιλιάνο να πλασάρει ιδανικά τον Περιστερίδη. Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

17′ Κίτρινη κάρτα στον Μπαϊκαρά χάρισε ο Παπαπέτρου.

17′ Δεύτερο δοκάρι για τον ΠΑΣ σε κεφακιά του Τζημόπουλου

20′ Ο Ναδάλες έκανε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής με τον Αθανασιάδη να αποκρούει.

24′ Ο Ίλιτς άφησε στον Μανιά, αυτός έκανε με τη μία το σουτ, μεγάλη απόκρουση από τον Αθανασιάδη σε κόρνερ.

26‘ Ο Μανιάς δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Αθανασιάδη.

36′ Γκολ για τον ΠΑΣ! Σε γύρισμα του Μανιάη μπάλα βρήκε στον Χρήστου και κατέληξε στα δίχτυα. Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

41′ Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Ρούσσος αντί του Χρήστου, που τραυματίστηκε.

45′ Τελος πρωτου μερους. Ο Πανθρακικός δεν μπόρεσε να κρατησει το προβαδισμα που ειχε στην αρχη του αγωνα με το πρωτο Ίγκορ στο πρωταθλημα. Ημίχρονο Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1.

Ωρα 18:08 Αξίζει να σας θυμίσουμε ότι την αναμέτρηση Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σύντομα και σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:10 Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:12  Tρίτος χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 18:14  Τέλος να ευχαριστήσουμε την εφημερίδα «Θρακική Αγορά» που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη και έχει πλήρες αθλητικό ένθετο, στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε σε συνεργασία και με την ομάδα του ThrakiSportS για όλα τα αθλητικά νέα της εβδομάδας που πέρασε.

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου στην Κομοτηνή με τους παίκτες του ΠΑΣ στην σέντρα.

50′  Καλός ρυθμός στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου αλλά χωρίς την μεγάλη φάση.

54′  Γκοοοοοοοοοολ για τον Πανθρακικό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντιγκινί, αν και ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ έπεσε από τη σωστή γωνία. Προηγήθηκε σουτ του Ντιγκινί, ο Μιχαήλ είχε απλωμένο το χέρι του και ο Παπαπέτρου σωστά έδειξε την άσπρη βούλα αλλά και κίτρινη στον παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα που δέχθηκε την απόφαση του διαιτητή αδιαμαρτύρητα. Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

57′ Υποψία ευκαιρίας για τον ΠΑΣ, κεφαλιά του Ίλιτς, άουτ η μπάλα, με τον Αθανασιάδη να ελέγχει την πορεία της.

66′ Ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Ίλιτς έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Μανιάς στο δεύτερο δοκάρι άφησε στον Ακόστα, που έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

67′  Γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ίλιτς εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, η άμυνα του Πανθρακικού αδράνησε και ο Σκόνδρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα διαμορφώνοντας το Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2.

68′  Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Γιάκος μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, ο Ναδάλες βγαίνει εκτός.

73′  Γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ίλιτς εκτέλεσε το φάουλ με πάσα στον Μανιά και αυτός με ωραίο δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το προβάδισμα του ΠΑΣ Γιάννινα για πρώτη φορά στο ματς. Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-3.

75′  Φεύγει αρκετός κόσμος από το γήπεδο απογοητευμένος από αυτήν την εξέλιξη.

80′ Σουτ του Ντιγκινί έξω από την περιοχή, απέκρουσε και παραχώρησε κόρνερ ο Περιστερίδης.

82′ Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Κοζορώνης αντί του Μανιά.

85′  Γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ωραία κάθετη πάσα του Κοζορώνη για τον Ίλιτς, που πρόλαβε τον Αθανασιάδη και πλάσαρε για να διαμορφώσει το Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-4.

90′  Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+2′  Τέλος του αγώνα. Ο Πανθρακικός προηγήθηκε δύο φορές αλλά χάνει και είναι πλέον ουραγός, καθηλωμένος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-4

Ωρα 19:11 Καταδικαστική ήττα για τον Πανθρακικό, οι λίγοι φίλοι του οποίου στο τέλος αποδοκίμασαν ορισμένους παίκτες, όπως τον τερματοφύλακα Αθανασιάδη, παρόλο που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε σώσει αρκετά την ομάδα.

Ωρα 19:15  Αξίζει να σας θυμίσουμε ότι την αναμέτρηση Πανθρακικός-ΠΑΣ σας την προσέφερε  το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σύντομα και σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 19:18 Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης πρόσφερε το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 19:21  Tρίτος χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 19:24  Τέλος να ευχαριστήσουμε την εφημερίδα «Θρακική Αγορά» που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη και έχει πλήρες αθλητικό ένθετο, στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε σε συνεργασία και με την ομάδα του ThrakiSportS για όλα τα αθλητικά νέα της εβδομάδας που πέρασε. Σε επόμενες αναρτήσεις θα υπάρχει πλήρες ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από τον αγώνα…