LIVE από το Αγρίνιο: Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη 2-2 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στην αναμέτρηση Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε πληροφόρηση για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την Skoda Ξάνθη, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 17:15 στο γήπεδο του Αγρινίου.

Ωρα 16:37 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες στην σελίδα του «El Clasico» στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ)

Ωρα 16:41 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:45 Ακόμα, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι το «BEER HOUSE», το ολοκαίνουριο στέκι στον χώρο της παλιάς Πυξίδας (ισόγειο) στην Βασ. Σοφίας και Ύδρας γωνία σας περιμένει για να απολαύσετε την ποικιλία από μπύρες με καλή παρέα σε έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο (λεπτομέρειες στην σελίδα του Beer House στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:49 Τέλος, για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης πολύτιμη είναι η βοήθεια της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Κομοτηνής με με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:52 Θυμηθείτε το pre game της αναμέτρησης με ένα κλικ ΕΔΩ

Ωρα 16:55 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων. Για την φιλοξενούμενη Ξάνθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε να ξεκινήσει με τους: Ζαρόπουλο, Παπαστεριανό, Λισγάρα, Καρυπίδη, Γουάλας, Φλίσκα, Λουσέρο, Σολτάνι, Ορφανίδη, Νιέτο και Καπετάνο.

Ωρα 16:58 Απο την άλλη πλευρά ο Γιάννης Ματζουράκης επέλεξε για την γηπεδούχο ομάδα τους: Κυριακίδη, Μύγα, Κούσα, Μάκο, Μάρτιν, Μάρκος Πάουλο, Παπάζογλου, Κάπελ, Ουαρντά, Ρουσκουγιέδα και Μαρκόβσκι.

Ωρα 16:02 Στον πάγκο για την Ξάνθη είναι οι Τσενάμο, Καμαρά, Ντιμιτρόφ, Γούτας, Σκούρτης, Βασιλακάκης και Τριάδης.

Ωρα 16:05 Ενώ για τους Αγρινιώτες στον πάγκο είναι οι: Χαντάκιας, Κλέσιο, Κόρσιενς, Φερέϊρα, Ρουμπουλάκου και Βασιλούδης.

Ωρα 16:08 Παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες αυτό που θα ξεκινήσει σε κάτι λιγότερο απο δέκα λεπτά στο Αγρίνιο, με αρκετούς “πρώην” να τίθενται αντιμέτωπη. Είναι χαρακτηριστικό πως πέρα απο τον τεχνικό του Παναιτωλικού Γιάννη Ματζουράκη που έχει γράψει ξεχωριστή ιστορία ως προπονητής της Ξάνθης, και αρκετοί παίκτες των “καναρινιών” έχουν αγωνιστεί στην Ξάνθη.

Ωρα 16:10 Πιο πρόσφατοι είναι οι Κυριακίδης και Παπάζογλου που έφτασαν με την φανέλα της Ξάνθης μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου την περασμένη σαιζόν, ενώ την φανέλα της Ξάνθης έχει φορέσει και ο πρώτος σκόρερ του Παναιτωλικού Μάρκο Μαρκόβσκι. Απο την άλλη πλευρά ο Λουίτζι Τσενάμο που είναι στον πάγκο επιστρέφει στο Αγρίνιο μετά απο αρκετά χρόνια.

Ωρα 16:13  Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος της ΕΠΣ Φθιώτιδας με βοηθούς τους  Τουμπακάρη (Αθηνών) και Δίπλαρης (Καρδίτσας), με 4ο τον Μιχαηλίδη της ΕΠΣ Βοιωτίας.

Ωρα 16:15 Βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, όλα έτοιμα για την έναρξη του αγώνα

1′ Έναρξη του αγώνα

10΄Πρώτη  καλή στιγμή στο παιχνίδι για την Ξάνθη, σουτ του Σολτάνι που βρίσκει στον Κυριακίδη και καταλήγει κόρνερ.

11′ Ανεκμετάλλευτο το κόρνερ για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Λισγάρας στο δεύτερο δοκάρι δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

13′ Προσωρινή διακοπή στο παιχνίδι, καθώς ο Παπάζογλου είναι πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και δείχνει να υποφέρει, θα μεταφερθεί με το φορτίο εκτός, δύσκολα να συνεχίσει ο πρώην παίκτης της Ξάνθης.

14′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Παναιτωλικό με τον Βασιλούδη να περνά στο ματς αντί του τραυματία Παπάζογλου.

15′ Στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις θα μεταφερθεί ο Παπάζογλου, αφού όπως όλα δείχνουν του έχει βγει η ωμοπλάτη

24′ Πρώτη κίτρινη για παίκτη της Ξάνθης, με τον Νιέτο να τιμωρείται για μαρκάρισμα στον Ουαρντά.

30′ Συμπληρώθηκε μισή ώρα αγώνα στο Αγρίνιο χωρίς κάτι το τρομερό, καλύτερη η Ξάνθη στο πρώτο κομμάτι του ματς, πιο αποφασιστική και πιο απειλιτική, επηρεασμένοι και απο τον τραυματισμό του Παπάζογλου οι γηπεδούχοι.

34′ Γκοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη.Ο Νιέτο γύρισε από αριστερά την μπάλα στην καρδιά της περιοχής και ο Καπετάνος δε δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ με κοντινό σουτ. Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη 0-1

35′ Δεύτερο γκολ του Παντελή Καπετάνου στο πρωτάθλημα, ενώ θα έχουμε την αποβολή του προπονητή του Παναιτωλικού Γιάννη Ματζουράκη από τον πάγκο, καθώς διαμαρτυρήθηκε έντονα πως η μπάλα βγήκε άουτ πριν την σέντρα του Νιέτο.

43′ Προσπαθεί να απαντήσει  Παναιτωλικός όμως ούτε το σουτ του Πάουλο ούτε του Κάπελ θα απειλήσει τον Ζαρόπουλο.

45′ Τρία λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, λογικό καθώς είχαμε την διακοπή απο τον τραυματισμό του Παπάζογλου.

45’+1′ Κίτρινη στον Λισγάρα για φάουλ στον Μαρκόφσκι

45+3′ Τέλος πρώτου μέρους στο Αγρίνιο. Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη 0-1

Ωρα 18:08 Αυτό είναι το πρώτο φετινό εκτός έδρας ματς της Super League στο οποίο η Skoda Ξάνθη προηγείται, να σημειώσουμε πως στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής η Καλλονή έκανε την έκπληξη και κέρδισε με 2-1 τον Πλατανιά.

Ωρα 18:11 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες στην σελίδα του «El Clasico» στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ)

Ωρα 18:14 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:17 Ακόμα, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι το «BEER HOUSE», το ολοκαίνουριο στέκι στον χώρο της παλιάς Πυξίδας (ισόγειο) στην Βασ. Σοφίας και Ύδρας γωνία σας περιμένει για να απολαύσετε την ποικιλία από μπύρες με καλή παρέα σε έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο (λεπτομέρειες στην σελίδα του Beer House στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 18:20 Τέλος, για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης πολύτιμη είναι η βοήθεια της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Κομοτηνής με με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

46‘ Έναρξη δευτέρου μέρους, με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν την δεύτερη αλλαγή τους με τον Φερέιρα να περνά ο Ρουσκουγιέδα.

48′ Μπήκε δυνατά ο Παναιτωλικός, μακρινό σουτ του Ουάρντα, ο Ζαρόπουλος απέκρουσε και στην εξέλιξη της φάσης οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ.

49′ Σέντρα του Ουάρντα από τα αριστερά ο Μαρκόφσκι έπιασε την κεφαλιά από κοντινή απόσταση η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζαρόπουλου.

53′ Τρίτη κάρτα στο παιχνίδι ξανά για παίκτη της Ξάνθης, με τον Σολτάνι να τιμωρείται γιατί κλώτσησε την μπάλα μακριά μετά απο καταλογισμό φάουλ εις βάρος του.

58′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Θοδωρή Βασιλακάκη να περνά στο ματς αντί του Πέτρου Ορφανίδη.

63′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Ο Μανώλης Παπαστεριανός για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική θα σκοράρει με πλασέ μετά απο σέντρα του Νιέτο και θα κάνει δύο τα τέρματα της Ξάνθης που παίρνει μεγάλο προβάδισμα. Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη 0-2

68′ Πέναλτι για τον Παναιτωλικό, με τον Δημητρόπουλο να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών χρεώνοντας με χέρι στην περιοχή τον Καρίμ Σολτάνι.

69′ Γκολ για τον Παναιτωλικό. Εύστοχο ήταν το χτύπημα του Ουάρντα που μειώνει για τους γηπεδούχους. Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη 1-2

70′ Ο Κλέσιο στη θέση του Κέβιν στην τελευταία αλλαγή των γηπεδούχων

71′ Τέταρτη κάρτα για παίκτη της Ξάνθης, αυτή την φορά για τον Καρυπίδη για φάουλ στον Κλέσιο λίγο έξω από την περιοχή του Ζαρόπουλου.

 72′ Ανάβουν τα αίματα στο Αγρίνιο με τον Δημητρόπουλο να αποβάλει τον προπονητή της Skoda Ξάνθη Ραζβάν Λουτσέσκου  για διαμαρτυρία.

74′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Νικολάι Ντιμιτρόφ να περνά στο ματς αντί του Ντάνιελ Νιέτο.

76′ Σέντρα του Λουσέρο από τα αριστερά ο Σολτάνι έκανε το σουτ στην κίνηση απ’ την καρδιά της περιοχής η μπάλα όμως έφυγε άουτ.

79′ Τρίτη αλλαγή για την Ξάνθη, ο Βασίλης Σκούρτης περνά στο ματς αντί του Μανώλη Παπαστεριανού.

81′ Γκολ για τον Παναιτωλικό. “Αυτοκτονεί” η Ξάνθη που χάνει το προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Ουάρντα να σκοράρει ξανά, αυτή την φορά  με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση. Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη 2-2

87′ Ο Μύγας είναι ο πρώτος παίκτης του Παναιτωλικού που θα δεί την κίτρινη του Δημητρόπουλου.

90′ Τρία λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις για το φινάλε.

90+3′ Τέλος αγώνα στο Αγρίνιο.  Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη 2-2

 Ωρα 19:13 Μέσα απο τα χέρια της έχασε η Ξάνθη την εκτός έδρας νίκη που θα την έβαζε για τα καλά στην μάχη της πεντάδας, οι γηπεδούχοι με δύο στημένες μπάλες απο τον Ουαρντά ισοφάρισε τα τέρματα των Καπετάνου και Παπαστεριανού.

Ωρα 19:16 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσέφερε το καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες στην σελίδα του «El Clasico» στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ)

Ωρα 19:20 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσέφερε ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 19:24 Ακόμα, χορηγός της αποψινής μετάδοσης ήταν το «BEER HOUSE», το ολοκαίνουριο στέκι στον χώρο της παλιάς Πυξίδας (ισόγειο) στην Βασ. Σοφίας και Ύδρας γωνία σας περιμένει για να απολαύσετε την ποικιλία από μπύρες με καλή παρέα σε έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο (λεπτομέρειες στην σελίδα του Beer House στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 19:27 Τέλος, για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης πολύτιμη ήταν η βοήθεια της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Κομοτηνής με με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).