LIVE από το Ενωσιακό του Ρ/Σ Κομοτηνής ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Δόξα Προσκυνητών 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε απευθείας από το ThrakiSportS τη μετάδοση του φετινού τελικού του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στην Δόξα Προσκυνητών και τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Ο Δημήτρης Μπακιρτζής βρίσκεται στο Ενωσιακό Γήπεδο «Γ. Παπαδριέλλης» στην περιοχή του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής και μεταδίδει… 

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα είμαστε μαζί σας τις επόμενες ώρες για να σας περιγράψουμε λεπτό προς λεπτό τον φετινό τελικό της ΕΠΣ Θράκης. Αντιμέτωπες είναι οι δυο κατά τεκμήριο κορυφαίες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, η Δόξα Προσκυνητών και η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Ωρα 15:00  Βρισκόμαστε ακριβώς μία ώρα πριν την επίσημη έναρξη, οι δυο ομάδες έχουν έρθει, σιγά σιγά θα αρχίσει να προσέρχεται και ο κόσμος για την μεγάλη γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ροδόπης.

Ωρα 15:04  Πριν αναφέρουμε οτιδήποτε, αξίζει να γνωρίζετε ότι την μετάδοση του σημερινού τελικού προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σύντομα και σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 15:08  Επίσης, δεύτερος χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 15:12  Χορηγός της μετάδοσης είναι επίσης  οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής. Επίσης, εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και φυσικά ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 15:16  Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης του τελικού της ΕΠΣ Θράκης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 15:20  Τέλος, να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά της για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, με πλήρες αθλητικό ένθετο στο οποίο υπάρχει ενημέρωση και αποκαλυπτικό παρασκήνιο από όλες τις ομάδες της Θράκης. Στο τρέχον τεύχος και αναλυτικό αφιέρωμα στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης.

Ωρα 15:26  Στον αγωνιστικό χώρο πραγματοποιούν προθέρμανση οι παίκτες των δύο φιναλίστ ενώ έχει αρχίσει σταδιακά να έρχεται και κόσμος στο γήπεδοι.

Ωρα 15:30  Θυμίζουμε ότι η είσοδος είναι μόλις δύο ευρώ, περισσότερο συμβολική η τιμή και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για καλούς σκοπούς: για την ανακούφιση των προσφύγων αλλά και για την ενίσχυση του εθελοντών – διασωστών του παραρτήματος Κομοτηνής που προσφέρουν εθελοντικά τις ιατρικές τους υπηρεσίες στο πρωτάθλημα.

Ωρα 15:33  Πλέον απομένει λιγότερο από μισή ώρα για την έναρξη του τελικού, όπου η Δόξα Προσκυνητών επιθυμεί να κρατήσει τα σκήπτρα ενώ αυτή του Νέου Σιδηροχωρίου να κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο.

Ωρα 15:36  Υπενθυμίζουμε ότι ο νικητής θα εκπροσωπήσει το Νομό Ροδόπης στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος και έχει γίνει ήδη η κλήρωση, θα παίξει στην πρώτη φάση με τον Κυπελλούχο Δράμας εκτός έδρας, που δεν είναι άλλος από την ιστορική Δόξα Δράμας!

Ωρα 15:40  Τυπικά γηπεδούχος είναι η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ο Σάκης Σκουλής ξεκινά με την εξής ενδεκάδα: Ποιμενίδης, Αμοιρόπουλος, Μαραγκός, Λεφής, Σουλτανίδης, Δεμιρτζίδης, Χατζηπαπάς, Γαϊδας, Δανίδης, Ντρατζι, Ξενοδοχίδης.

Ωρα 15:44  Για την Δόξα Προσκυνητών ο Γιάννης Κλειτσιώτης κατεβάζει τους Βλαδιμηρίδη, Σιδηρόπουλο, Ζουμπιάδη, Μαδούρα, Κίτσος, Τρίχα, Γεμενετζή, Σαμάτη, Βασιλακάκη, Βάσκο και Βιόπουλο.

Ωρα 15:48  Χορευτικά έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο γήπεδο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδίτη και ακούγεται αυτή τη στιγμή παραδοσιακή μουσική με γκάιντες. Επίσης εδώ είναι και η Φιλαρμονική του Νέου Σιδηροχωρίου.

Ωρα 15:52  Θυμηθείτε την πορεία των δύο ομάδων μέχρι τον τελικό στο pregame που είχε ετοιμάσει το ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ. Δεν έφτασαν πάντως στον τελικό αήττητες.

Ωρα 15:55  Επίσης να αναφέρουμε ότι στις φετινές αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα έχουν μια νίκη και μια ήττα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Στο Σιδηροχώρι νίκησε με 1-0 η γηπεδούχος ομάδα, στους Προσκυνητές πριν δύο εβδομάδες με 5-0 επίσης η γηπεδούχος που είναι και πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα.

Ωρα 15:58  Σε σχέση με την ιστορία του θεσμού, πολυνίκης είναι ο Πανθρακικός και αναλυτικά την βίβλο με όλους τους νικητές μπορείτε να βρείτε στο αφιέρωμα του ThrakiSportS, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα  16:01  Ωρα για επίσημη είσοδο για τις δύο ομάδες με τον διαιτητή Στέφανο Κουμπαράκη της Football League, που θα έχει βοηθούς τον επόπτη Super League Αϊχάν Χούσκογλου και τον Ρόϊδο, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ενγκίν Κιγιτζή.

Ωρα 16:05  Το τελετουργικό τελείωσε και πάμε για την έναρξη του αγώνα. Ίσως και περισσότερα από 800 άτομα στο γήπεδο, γεμάτο το Ενωσιακό και αυτό είναι καλό, καθώς επαναλαμβάνουμε ότι τα έσοδα του συμβολικού εισιτηρίου θα πάνε για καλό σκοπό.

1′ Εναρξη του μεγάλου τελικού

10′  Αναγνωριστικό το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο, χωρίς κάτι αξιόλγο για τις δύο ομάδες.

15′ πρώτη ευκαιρία στον αγώνα για τους Προσκυνητές, Φάουλ ο Βιόπουλος που εκτέλεσε στοχεύοντας στο δεξί γάμα, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια.

20′  Ακυρώνεται τέρμα που πέτυχε ο Δανίδης με πλασέ, καθώς ο Κουμπαράκης σφυρίζει επιθετικό φάουλ στον Κίτσο. Διαμαρτυρίες από το Νέο Σιδηροχώρι.

23′  Ευκαιρία για το Νέο Σιδηροχώρι. Φάουλ Δεμιρτζίδη, διώχβουν οι αμυντικοί και το σουτ του Δανίδη αποκρούει εντυπωσιακά ο Βλαδιμηρίδης

27′  Καλοχτυπημενο φαουλ του Τρίχα, εδιωξε σε κορνερ ο τερματοφυλακας.

30′  Συμπληρώσαμε ημίωρο χωρίς να έχει ανοίξει το σκορ, ισόπαλες χωρίς τέρματα οι δυο ομάδες.

35′  Μένουν άλλα δέκα λεπτά για το τέλος του ημιχρόνου, ενώ πλέον πλησιάζουν τα 1.000 τα άτομα στο γήπεδο

40′ Ζουπιάδης σέντρα, Βασιλακάκης κεφαλιά, η μπάλα στα δίχτυα αλλά με υπόδειξη του δεύτερου διαιτητή το γκολ ακυρώθηκε λόγω επιθετικού φαουλ και ανάβουν τα αίματα.

45+2′  Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες χωρίς τέρματα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Δόξα Προσκυνητών 0-0

Ωρα 16:56  Πριν αναφέρουμε οτιδήποτε, αξίζει να γνωρίζετε ότι την μετάδοση του σημερινού τελικού προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σύντομα και σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:59  Επίσης, δεύτερος χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 17:02  Χορηγός της μετάδοσης είναι επίσης  οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής. Επίσης, εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και φυσικά ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:05  Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης του τελικού της ΕΠΣ Θράκης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 17:08  Τέλος, να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά της για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, με πλήρες αθλητικό ένθετο στο οποίο υπάρχει ενημέρωση και αποκαλυπτικό παρασκήνιο από όλες τις ομάδες της Θράκης. Στο τρέχον τεύχος και αναλυτικό αφιέρωμα στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης.

Ωρα 17:11  Στο ημίχρονο είχαμε χορευτικά από το Let’s Dance ενώ πριν λίγο πέταξαν μια ενδεκάδα μπάλες στην εξέδρα, σε ένα ωραιότατο χάπενινγκ. Αυτήν την ώρα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος γαβριηλίδης τιμά τους παίκτες της Μεικτής Παίδων που κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Ωρα 17:15  Πάμε για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

46′  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης, στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.

60′  Χωρίς κάτι αξιόλογο στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης

66′  Υποψήια ευκαιρίας για τους Προσκυνητές, αλλά άνοιξαν την μπάλα και πρόαλβε ο τερματοφύλακας Ποιμενίδης πριν δημιουργηθεί κάτι περίεργο για την εστία του.

75′  Ενα τέταρτο πριν το τέλος του αγώνα, έχει πέσει ο ρυθμός και οι πιο πολλοί εκτιμούν πως θα οδηγηθούμε σε παράταση.

82′  Διαμαρτύρονται από την Δόξα Προσκυνητών για ένα χέρι μέσα στην περιοχή, ο Κουμπαράκης έδειξε «παίζεται»

90′  Τρία λεπτάη καθυστερήσεις και αν δεν αλλάξει κάτι, πάμε σε ημίωρη παράταση.

90+2′  Γκοοοοολ σχεδόν στην εκπνοή για το Νέο Σιδηροχώρι. Φάουλ του Σουλτανπίδη, έκανε την πάσα ο Γιαννκίδης και με γυριστό σουτ ο Ξενοδοχίδης ανοίγει το σκορ λίγο πριν σφυρίξει το τέλος ο Κουμπαράξης. Ξέφρενοι οι πανηγυρισμοί. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Δόξα Προσκυνητών 1-0.

90+4′  Τέλος του αγώνα. Κυπελλούχος ΕΠΣ Θράκης γηια πρώτη φορά στην ιστορία της η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Με αυτόν τον δραματικό τρόπο που περιγράψαμε πριν λίγο. Τελικό αποτέλεσμα: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Δόξα Προσκυνητών 1-0.

Ωρα 18:22  Το Νέο Σιδηροχώρι είναι Κυπελλούχος ΕΠΣ Θράκης για πρώτη φορά στην ιστορία του και η επιτυχία του πανηγυρίζεται ξέφρενα από τους φίλους της ομάδας.

Ωρα 18:26  Σε λίγο θα έχουμε την απονομή, με την οποία θα ολοκληρωθεί η γιορτή. Στο μεταξύ να σας θυμίσουμε ότι τη μετάδοση του αγώνα προσέφεραν  το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη, η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα στην Οδό Μακεδονίας 39, οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης” με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής, το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, και η εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά».

Ωρα 18:30  Κάπου εδώ θα κλείσουμε την  μετάδοση αλλά θα ακολουθήσουν από το ThrakiSportS πλούσια ρεπορτάζ, φωτορεπορτάζ αλλά και βίντεο από τον αγώνα, τον οποίο ο Γιώργος Σκουταρίδης και το RodopiSports κάλυψε τηλεοπτικά με τέσσερις κάμερες, ακόμα και από… αυτόματο μίνι ελικοπτεράκι για πλάνα από ψηλά. Όλα αυτά όμως θα ακολουθήσουν. Μείνετε στο ThrakiSportS…