Εντός έδρας ήττα για τους Νέους του Πανθρακικού απο τον ΠΑΣ Γιάννινα

Την εντός έδρας ήττα γνώρισε η ομάδα Κ20 του Πανθρακικού απο την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση που διεξήχθη στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος της Super League.

Στο δέκατο μόλις λεπτό του αγώνα προηγήθηκε ο ΠΑΣ μετά από όμορφο συνδυασμό των Μούτσιου, Μασούρα, Τσιέπα, τελικός αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Σιχλιμοίρης που με πλασέ πέτυχε το γκολ που έκρινε τελικά και το αποτέλεσμα. Ο Πανθρακικός δεν απείλησε σοβαρά την εστία της ομάδας του ΠΑΣ παρότι είχε την κατοχή, ενώ και όποτε προσπάθησε να φανεί επιθετική η γκολκίπερ του ΠΑΣ  Παπαϊωάννου επενέβη κρατώντας το μηδέν στην εστία του που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη παρέμεινε στην τελευταία θέση με 10 βαθμούς ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων ανέβηκε στην 14η θέση με 16 βαθμούς. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαγεωργίου με βοηθούς τους Παναγιωτίδη και Σαχίνη της ΕΠΣ Θράκης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(Ν..Μπαχαρίδης): Τζελέπης, Πότσης, Παντελίδης (34’ Καλαϊτζίδης), Φαρμάκης, Μουζασβίλι, Ψάλτης, Βελή Χακάν, Μίλκας (53’ Παπαρούνας), Μιχαηλίδης, Κοσμίδης, Κούτρας (64’ Σαραντίδης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Παπαϊωάννου, Μυρσινιάς, Κόκας Α., Καλύβας, Μαυροπάνος, Τσιέπας, Κόκας Δ., Μασούρας, Σιχλιμοίρης (Τριάντος 90′), Ζιώγας (Ραβάνης 71′), Μούτσιος (80′ Κυριακόπουλος).