ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Αναβολή 27 ωρών στο Ολυμπιάδα – Αίας για… να προπονηθεί το τμήμα βόλεϊ του Εθνικού

Για τις 7.00 το βράδυ της Κυριακής, μετά τον αγώνα βόλεϊ Εθνικού Αλεξανδρούπολης – Κηφισιάς για την Volley League, μεταφέρθηκε ο αγώνας της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης με τον Αίαντα Κομοτηνής για το πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Το ματς βάσει αρχικού προγράμματος είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί απόγευμα Κυριακής. Όταν καθορίστηκε ότι το ματς του βόλεϊ θα γινόταν Κυριακή και θα ήταν τηλεοπτικό, το ματς μόλις την περασμένη Πέμπτη ορίστηκε για το απόγευμα του Σαββάτου, πριν από την αναμέτρηση της ΓΕΑ για την Α2 Βόλεϊ Ανδρών.

Ωστόσο αργά το βράδυ της Παρασκευής οι δυο ομάδες ειδοποιήθηκαν ότι το ματς δεν θα διεξαχθεί Σάββατο απόγευμα, καθώς θα έπρεπε εκείνη την ώρα να διατεθεί το κλειστό στην ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για να προπονηθεί.

Έτσι η αναμέτρηση πήγε τώρα στις 19:00 το βράδυ της Κυριακής, με την ώρα όμως να είνα ενδεικτική, αφού δυο ώρες πριν έχει προγραμματιστεί η έναρξη του ντέρμπι της Volley league ανάμεσα σε Εθνικό και Κηφισιά και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά ότι θα έχει ολοκληρωθεί σε μόλις μία-μιάμιση ώρα, ώστε να ξεκινήσει την προγραμματισμένη ώρα το ματς της Ολυμπιάδας με τον Αίαντα.