Ατομικό ρεκόρ το πρωί ο Κατραντζής στο σπριντ των 50 μέτρων ελεύθερο

Τα ατομικά ρεκόρ των Κατραντζή και Κουλούρη ήταν αυτά που ξεχώρισαν, από τα προκριματικά της δεύτερη μέρας των αγώνων του πρωταθλήματος Φλαμανδίας στην Αμβέρσα.

Ο Ξανθιώτης κολυμβητής ήταν τρίτος στα 50μ. ελεύθερο σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ στο πρωινό προκριματικό. Ο αθλητής του Ολυμπιακού τερμάτισε σε 23.02 καταρρίπτοντας το 23.37 που είχε από πέρσι τον Απρίλιο.

Το απόγευμα στον τελικό θα επιχειρήσει να κατέβει τα 23 δευτερόλεπτα, ωστόσο απέχει αρκετά μακριά από το 22.29 που είναι το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κατραντζής έχει προκριθεί και στον τελικό των 200 μέτρων ελεύθερο. Ωστόσο σε τελικό προκρίθηκε και ο Δημήτρης Κουλούρης.

Έκανε ατομικό ρεκόρ με 1:01.99 στα 100μ. πρόσθιο (είχε 1:02.26) που ήταν καλύτερη επίδοση από όλες, ενώ ο Καρπουζλής που έκανε 1:02.01 είχε τη δεύτερη αλλά έμεινε εκτός καθώς μόνο ένας μη Βέλγος δικαιούται να αγωνιστεί στον τελικό.

Τον Καρπουζλή τον θυμούνται οι φίλαθλοι της Θράκης, καθώς τον είχε φέρει μαζί του για προετοιμασία στην Ξάνθη ο Κατραντζής πριν δύο καλοκαίρια. Σε επόμενες αναρτήσεις θα έχουμε τις επιδόσεις τους στους τελικούς του Πρωταθλήματος Βελγίου, όπου συμμετέχουν.