Super League: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και οι διαιτητές για τα Κ15, Κ17 και Κ20 Ξάνθης και Πανθρακικού

Ανακοινώθηκε από τη Super League το πρόγραμμα για τα πρωταθλήματα Κ15, Κ17 και Κ20, με τις ημερομηνίες, τις ώρες και τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο.

Για το πρωτάθλημα Κ20 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, στις 10.45 το πρωί του Σαββάτου (27/2) η τέταρτη της βαθμολογίας Ξάνθη αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον τρίτο Παναιτωλικό με διαιτητές τους Ματσούκα, Τριανταφύλλου και Καλύβα από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Ένα τέταρτο αργότερα στις 11 το πρωι ο Πανθρακικός υποδέχεται σε παιχνίδι ουραγών τον ΠΑΣ Γιάννινα με διαιτητές από την ΕΠΣ Θράκης τους Παπαγεωργίου, Παναγιωτίδη και Σαχίνη.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής περιλαμβανει τους αγώνες Πανιώνιος-Λεβαδειακός, Ατρόμητος-Ηρακλής, Καλλονή-Πλατανιάς, ΑΕΚ-ΠΑΟ, ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός-Βεροια.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα Κ17 στον Β’ Όμιλο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του τρίτου γύρου, το Σάββατο (27/2) θα έχουμε μίνι “Ελ Θράκικο” στις 12.45, με την τρίτη Ξάνθη που μάχεται να μπει στην πρώτη δυάδα να υποδέχεται στο Αθλητικό κέντρο Πηγαδίων τον ουραγό Πανθρακικό. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Τσοπουλίδης, Γκοντόλιας και Βαμβακίδης από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Αυτή την αγωνιστική ρεπό έχει η Βέροια, ενώ θα γίνουν ακόμα και οι αγώνες Ηρακλής-ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννενα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα Κ15 στον Β’ Όμιλο θα πραγματοποιηθεί η 3η αγωνιστική του τρίτου γύρου, όπου το Σάββατο (27/2) στις 11.00 η Ξάνθη θα υποδεχθεί στα Πηγάδια τον Πανθρακικό με διαιτητές τους Ραβικάλη, Μαρμαρίδη και Χαλόπουλο από την ΕΠΣ Δράμας. Επίσης θα γίνουν οι συναντήσεις Ηρακλής-ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ ρεπό έχει η Βέροια.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ