Photos: 25 κλικ από τα δοκιμαστικά της ΑΕΚ στην Κομοτηνή σε συνεργασία με τον Σπάρτακο Aγίων Θεοδώρων

Το κλείσιμο μιας καταπληκτικής χρονιάς με την κατάκτηση του ντάμπλ στο Νομό Ξάνθης με τον Άρη Αβάτου μετά από πολλά χρόνια

Πραγματοποιήθηκε  στο Ενωσιακό γήπεδο «Γεώργιος Παπαδριέλης» δίπλα στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής  οι δοκιμές ποδοσφαιριστών ηλικιών 2000-2005 από στελέχη του δικτύου ακαδημιών της ΑΕΚ που βρέθηκαν στην Κομοτηνή με την ομάδα της ακαδημίας του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, ομάδα συνεργαζόμενη με την Ένωση.

Τις δοκιμές επέβλεψαν οι Χρήστος Σίσκος και Σταυρος Λέτσας υπεύθυνοι του Δικτύου Σκάουντερ της ΑΕΚ Αθηνών. Στον Σπάρτακο  υπεύθυνοι προπονητές  και γυμναστές είναι ο Σίμος Αντωνίου, ο Γιάννης Πουρλιάκας, ο Ερνέστο Λυμπέρης, ο Νίκος Βρουβάκης, ο Νίκος Κυνηγόπουλος, ο Γιώργος Κασσιτερίδης ενώ κοντά στην ομάδα είναι ο πρόεδρος Πέτρος Δεληγκιόζης.

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 από τις 3 το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο «Γεώργιος Παπαδριέλλης» δίπλα στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής δοκιμάστηκαν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές κατά τμήματα ανά δύο ηλικίες, οι γεννηθέντες τα έτη 2004-2005, 2003-2002, 2000-2001 ενώ και την Παρασκευή από τις 3 το απόγευμα ως αργά το βράδυσυνεχίστηκαν οι δοκιμές που προσέλκυσαν πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, προπονητές και γονείς.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ μέσα από το φακό του “Περισκοπίου”.