Νέα συμφωνία για τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην Θράκη! Μετά τις Σάπες η Σαγήνη!!!

Μετά τον Ηρακλή Σαπών, που έλαβε υλικό από την μεγάλη ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες της σεζόν. σε συμφωνία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ηρακλής για συνεργασία μεταξύ των τμημάτων υποδομών ήρθαν οι υπεύθυνοι των ακαδημιών του Ηρακλή Σαγήνης, ομάδας του Βόρειου Έβρου που αγωνίζεται στον Γ’ Όμιλο της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Σε συνάντηση που είχαν οι υπεύθυνοι των ακαδημιών του Ηρακλή Σαγήνης Σάκης Χατζησταντσίδης, Δήμος Σαββόπουλος και ο προπονητής Δημήτρης Παπαλόπουλος με τους υπεύθυνους των ακαδημιών του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Σάββα Κωφιδη και Θωμά Σεντελιδη στην Μίκρα Θεσσαλονίκης,  αποφασίστηκε η συνεργασία της τοπικής ομάδας του Δήμου Ορεστιάδας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης τόσο σε επίπεδο παροχής τεχνογνωσίας όσο και προώθησης ταλέντων από τον Έβρο προς την Θεσσαλονίκη!

Συμφωνήθηκε μάλιστα, μέσα στον Μάρτιο να υπάρξει και φιλικός αγώνας ανάμεσα στις ακαδημίες των δύο ομάδων, ενώ στο μέλλον θα γίνονται επισκέψεις των παιδιών της Σαγήνης στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθούν αγώνες της πρώτης ομάδας του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.