Συγκλονίζει η 22χρονη Χριστίνα από την Ξάνθη που δίνει μάχη να σταθεί όρθια (+video)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο με την 22χρονη Χριστίνα από το Τύμπανο Ξάνθης η οποία μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο και δίνει αγώνα να σταθεί ξανά στα πόδια της, σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό, γνωστοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάνης.

Όπως είναι γνωστό η νεαρή κοπέλα μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που λίγο έλειψε να της στοιχίσει την ίδια της την ζωή, καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι ενώ πλέον βρίσκεται στην Γερμανία και δίνει μάχη για να μπορέσει να περπατήσει ξανά.

Οικείοι της απηύθυναν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει την νεαρή κοπέλα να περπατήσει ξανά, κοινοποιώντας στοιχεία ενός τραπεζικού λογαριασμού που έχει ανοιχθεί γι’ αυτό ακριβώς τον σκοπό, μιας και το κόστος για την θεραπεία της αγγίζει τις 12.000 ευρώ.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση, ενώ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυρωδάτου “Οι Απίθανοι” που συμμετέχει στο Καρναβάλι της Ξάνθης, αποφάσισε – σε μια κίνηση ευαισθητοποίησης και ανθρωπιάς – να προσφέρει 1 ευρώ από κάθε αποκριάτικη στολή που θα διατεθεί φέτος μέσω του Συλλόγου για τον αγώνα της 22χρονης κοπέλας. .

“Παραδειγματιζόμενοι απο την κίνηση των ‘Οι Απίθανοι’ Π.Σ Μυρωδάτου , οι Βάτραχοι αισθάνονται την ανάγκη να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και να προσφέρουμε και εμείς με την σειρά μας 1€ απο κάθε στολή που θα δωθεί . Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι αυτή την πρωτοβουλία” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Π.Σ. “οι Βάτραχοι” τα μέλη του οποίου αποφάσισαν να προσφέρουν και αυτοί με την σειρά τους χρήματα για την Χριστίνα.

Ο τραπεζικός λογαριασμός για την Χριστίνα:
Τράπεζα Πειραιώς:
BIC: PIRBGRAA
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5358-071744-698
IBAN:GR18 0172 3580 0053 5807 1744 698

ΠΗΓΗ: www.xanthinea.gr