Ορίστηκαν οι ημερομηνίες των αγώνων της Μεικτής Νέων των τριών ΕΠΣ της Θράκης! Στην Ξάνθη το εντός έδρας…

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε έγγραφο με το οποίο ενημερώνει τις Ενώσεις για τις ημερομηνίες αγώνων της Β’ φάσης των Περιφερειών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων Περιόδου 2015-2016.

Βάσει του συστήματος που εφαρμόζεται φέτος, οι Ενώσεις χωρίστηκαν σε 16 Περιφέρειες με την 1η Περιφέρεια να περιλαμβάνει τις τρεις ΕΠΣ του γεωγραφικού μας διαμερίσματος: τις ΕΠΣ Ξάνθης, Έβρου και Θράκης (Ροδόπης).

Μετά την ολοκλήρωση της Α’ Φάσης, που ανέδειξε πρωταθλήτρια Νέων την ΕΠΣ Ξάνθης, ο ενωσιακός της προπονητής Απόστολος Κουτρουλός έχει αναλάβει να συγκροτήσει την ομάδα που θα εκπροσωπήσει το σύνολο της Θράκης στον Β’ Φάση.

Ως βάση θα είναι ασφαλώς η πρωταθλήτρια της περιφέρειας Ένωση Ξάνθης αλλά υποχρεωτικά θα συμμετέχουν και ποδοσφαιριστές από τις Μεικτές Ομάδες Έβρου και Θράκης, με απόφαση Κουτρουλού σε συνεργασία με τους εκεί ενωσιακούς προπονητές και αάλογα φυσικά με τις ανάγκες της ομάδας.

Βάσει του ορισμού που έχει γίνει με γεωγραφικά κτιτήρια, στην Β’ Φάση τη Μεικτή της 1ης Περιφέρειας (των Νομών Εβρου, Ροδόπης, Ξάνθης) θα αντιμετωπίσει την Μεικτή Νέων της 2ης Περιφέρειας που αποτελείται από ΕΠΣ Δράμας, Καβάλας και Σερρών.

Παράλληλα, έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες των δύο αγώνων. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες στις 16 Μαρτίου ενώ ο επαναληπτικός θα στην Ξάνθη στις 30 Μαρτίου. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά τα ονόματα που θα λάβουν στην αποστολή της ομάδας της Θράκης…