Ο αντιδράσεις “έφαγαν” την Βασίλισσα του Καρναβαλιού – Ναυάγησε η συνεργασία με την Β. Κίρκη!

Σε ναυάγιο φαίνεται πως οδηγείται τελικώς η συνεργασία του Δήμου Ξάνθης με την Βαρβάρα Κίρκη η οποία επιλέχθηκε αρχικώς για να αναλάβει τον ρόλο της Βασίλισσας του φετινού Καρναβαλιού (ΕΔΩ).

Το γνωστό μοντέλο που τράβηξε πάνω του τα βλέμματα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια λόγω των προσωπικών της σχέσεων με τον αδικοχαμένο λαϊκό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη φαίνεται πως δεν θα στεφθεί τελικώς βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού λόγω αντιδράσεων που προκλήθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η “Φωνή της Ξάνθης”, άδοξο τέλος έλαβε η συμφωνία συνεργασίας του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης με την εντυπωσιακή μοντέλα Βαρβάρα Κίρκη, εξαιτίας των ελαχίστων αντιδράσεων που προκλήθηκαν στο άκουσμα πως η εκθαμβωτική Πάμελα Άντερσον της Ελλάδας είχε σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής.

Ίσως το Κέντρο Πολιτισμού να εκδώσει κάποια ανακοίνωση για την ακύρωση της συμφωνίας, στην οποία βέβαια θα επιλέξει να μην αναφέρει τους πραγματικούς λόγους ακύρωσης της συμφωνίας, αλλά οι δικές μας πληροφορίες είναι αδιάψευστες. Έτσι λοιπόν η Διοίκηση και τα στελέχη του Κέντρου Πολιτισμού, προσανατολίζονται προς άλλους ορίζοντες, προκειμένου να κλείσουν άμεσα συμφωνία με νεαρή αιθέρια ύπαρξη, η οποία θα στεφθεί για φέτος Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με κύκλους του Π. Λύρατζη, δεν είχε κλείσει καμία συμφωνία με τη συγκεκριμένη μοντέλα, απλά το όνομά της εμφανιζόταν μέχρι πρότινος ως το επικρατέστερο όλων όσων έπεσαν στο τραπέζι της συζήτησης.

ΠΗΓΗ: www.xanthinea.gr