Εξαντλούνται τα εισιτήρια του Εθνικού με την Μπενφίκα! Αισιοδοξία για sold out αλλά και… πρόκριση

Μπορεί να ηττήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Κηφισιά και να αποκλείστηκε από το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης εκφράζουν αισιοδοξία ότι μπορούν να καταφέρουν να φτάσουν στους τέσσερις της Ευρώπης!

Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα για για την μεγάλη στιγμή του επαναληπτικού της ερχόμενης Τετάρτης 2 Μαρτίου (ώρα έναρξης 7.00μμ) κόντρα στην Μπενφίκα για τους προημιτελικούς του Challenge Cup. Εκεί, όπου ο Εθνικός κυνηγά την υπέρβαση – πρόκριση στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Παρά τα αρνητικά εγχώρια αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, το ενδιαφέρον των φίλων του βόλει και της ομάδας είναι μεγάλο. Ήδη τα εισιτήρια του αγώνα Εθνικός – Μπενφίκα έχουν βγει από τις αρχές της εβδομάδας στην κυκλοφορία και διατίθενται στο κοινό, καθημερινά 10πμ-1μμ. από τα γραφεία του Εθνικού (πλατεία παλιάς Δημαρχίας).

Η τιμή τους είναι 10 ευρώ, γενική είσοδος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ισχύουν τα «μπλε» εισιτήρια διαρκείας για αυτόν τον αγώνα, ούτε και τα φοιτητικά.  Τα μόνα που ισχύουν στος ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι τα gold διαρκείας της μικρής κερκίδας. Επειδή όμως στον Εθνικό περιομένουν αυτόν τον αγώνα γιοα να γεμίσουν και τα ταμεία τους, οι κάτοχοι των χρυσών καρτών διαρκείας θα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν οικονομική ενίσχυση στην ομάδα μέσω κουπονιών.

Η ζήτηση πάντως είναι μεγάλη, αρκετά “μαγικά χαρτάκια” έχουν ήδη φύγει και η διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός καλεί τους ενδιαφερόμενους να σπεύσουν να τα προμηθευτούν έγκαιρα. Πιο πριν πάντως, θα διεξαχθεί την Κυριακή και το παιχνίδι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την Κηφισιά για το πρωτάθλημα, που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικής σημασίας αναφορικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής του Εθνικού και τη νέα σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο Challenge Cup.