To pregame της νοκ άουτ προημιτελικής αναμέτρησης του Κυπέλλου ανάμεσα σε Κηφισιά και Εθνικό (19:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τον αγώνα της Κηφισιας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Ζηρίνειο, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 19:00 το βράδυ και θα μεταδοθεί live πόντο προς πόντο από το ThrakiSportS, ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του Κυπέλλυ Ελλάδος, αφού πιο πριν θα έχουν διεξαχθεί τα άλλα παιχνίδια (στις 17.00 ξεκινά το Παναθηναϊκός – Ηρακλής και στις 18:30 το Λαμία – Ολυμπιακός).

Η αποστολή του Εθνικού, που εκμεταλλεύθηκε για να πάρει ανάσες και το γεγονός ότι μετά το ματς με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα δεν είχε το περασμένο Σαββατοκύριακο αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω Λιγκ Καπ, ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς προβλήματα καθώς ο Σάκης Μουστακίδης δεν υπολογίζει μόνο στον Ανέστη Δαλακούρα (ο οποίος είναι εδώ και σχεδόν τρεις μήνες καιρό εκτός δράσης).

Στη γηπεδούχο ομάδα ο Κώστας Αρσενιάδης υπολογίζει κανονικά στον Ζόραν Γιοβάνοβιτς (δεν είχε αγωνιστεί στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ) και ευελπιστεί να προκριθεί για τρίτη συνεχή χρονιά σε φάιναλ φορ κυπέλλου, μιας διοργάνωσης στην οποία πάντως και ο Εθνικός έχει παρελθόν αφού μετείχε στον πρώτο ever τελικό, το μακρινό 1981.

«Για τον Εθνικό σίγουρα αποτελεί στόχο η πρόκριση του στο Final 4 του Κυπέλλου, κάτι που δεν έχουμε πετύχει στο παρελθόν και θα προσπαθήσουμε για να τα καταφέρουμε αν και η αποστολή μας είναι αρκετά δύσκολη. Παίζουμε στην έδρα μιας πολύ καλής ομάδας που έχει κι αυτή φιλοδοξίες, αλλά όπως έχουμε αποδείξει χτυπάμε όλα τα παιχνίδια και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο. Δεν έχει καμία σχέση το ματς Κυπέλλου με αυτό του πρωταθλήματος που ακολουθεί και το μυαλό μας είναι μόνο στον αυριανό αγώνα», σχολίασε ο Σάκης Μουστακίδης.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που ενισχύθηκε ιδιαίτερα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έχει έμπειρους αθλητές και έχει υψηλές βλέψεις. Όλα αυτά συνηγορούν στο ότι θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι, αφού το κίνητρο της πρόκρισης στο Final 4 του Κυπέλλου είναι πολύ μεγάλο. Το ότι θα παίξουμε ξανά την Κυριακή για το πρωτάθλημα δεν σημαίνει κάτι καθώς το ενδιαφέρον και των δύο ομάδων είναι στραμμένο μόνο στον αγώνα», σχολίασε από την πλευρά του και ο Κώστας Ασρενιάδης.

Οι δυο ομάδες πράγματι θα ξαναπαίξουν μεταξύ τους, αυτήν την Κυριακή στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», για το πρωτάθλημα. Όμως προηγείται το κύπελλο. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ, ξεκινά στις 19:00 και το ThrakiSportS θα βρίσκεται στο Ζηρίνειο για να μεταφέρει όλη την δράση.