Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου με τα άλογά τους τα μέλη του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής

Στην επέτειο των δέκα χρόνων από την ίδρυση του ο Ιππικός Όμιλος Κομοτηνής θα παρελάσει την 25η Μαρτίου! Στην καθιερωμένη βασιλόπιτα του η πρόεδρος του συλλόγου Έλλη Τσομπανίδου ανέφερε πως  ο σύλλογος θα παρελάσει για πρώτη φορά στα 10 χρόνια από την ημέρα της ίδρυσής του.

Ο σύλλογος και επίσημα πήρε την έγγραφη έγκριση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για την συμμετοχή των αλόγων στην παρέλαση. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα μέλη του συλλόγου καθώς και η δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Ιωαννίδου, η οποία έχει διατελέσει στο παρελθόν και πρόεδρος του Ιππικού Ομίλου. Το Δ.Σ. του συλλόγου αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία στα μέλη και στα άλογα του συλλόγου έκοψε την πίτα του με τυχερό τον Περικλή Γκιαουράκη με το δώρο να είναι ένα σετ βαλιτσάκια σέλας για την μεταφορά των προσωπικών ειδών του ιππέα.

Η Έλλη Τσομπανίδου εκτός των άλλων έκανε μία σύντομη αναδρομή στα πεπραγμένα του 2015 και παρουσίασε στα παραβρισκόμενα μέλη τις πρώτες δραστηριότητες του συλλόγου για τη νέα χρονιά. Η βραδιά εξελίχτηκε με πολύ χορό και τραγούδι προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης λίγο πριν την έναρξη της έντονης δραστηριότητας του συλλόγου.