Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Πανθρακικού για Γιάννενα

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα του Πανθρακικού την Τετάρτη, έπειτα από το ρεπό που είχαν οι ποδοσφαιριστές την Τρίτη. Με τη σημερινή πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο, ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Γιάννης Χατζηνικολάου δε θα έχει στη διάθεσή του τον Αλφρέδο Μεχία, που πρόκειται να εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, για τις 7 κίτρινες κάρτες που έχει συμπληρώσει.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια 5-2. Στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν, υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας, στον τομέα του passing game και της αμυντικής και της επιθετικής τακτικής, ενώ στο τέλος παρακολούθησαν βίντεο.

Ο Αντώνης Λαδάκης γυμνάστηκε ατομικά, ενώ ο Χρήστος Τζάνης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του. Τέλος, ο Γιάννης Χρήστου ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ ο Χρήστος Μελίσσης έκανε θεραπεία, μετά το τράβηγμα στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού που υπέστη στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη.