Κυπελλούχος ο Έβρος Σουφλίoυ μετά από συναρπαστικό τελικό με την Ένωση Άνθειας Αριστείνου!!!

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο “Φώτης Κοσμάς” που κρίθηκε στο τέλος και είχε γκολ και αρκετές φάσεις η ομαδα του Εβρου Σουφλίου στέφθηκε για έκτη φορά σε οχτώ χρόνια κυπελλούχος της ΕΠΣ Έβρου.

Ο Έβρος Σουφλίου μετά από ένα μετριο δεκάλεπτο, είχε δοκάρι στο 10′ με τον δραστήριο Πασχάλη Δραγανίδη και ένα δίλεπτο αργότερα πήρε προβάδισμα με εκπληκτικό σουτ του ιδίου σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου αιφνιδιάζοντας τον Μπαμπλή. Στο πρώτο μέρος ο Έβρος πατούσε καλύτερα σε αντίθεση με την Ένωση που δεν απείλησε την εστία του Μπινόπουλου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε πάλι με τον Έβρο να μπαίνει καλύτερα και να διπλασιάζει το σκορ στο 56′ με εκπληκτική προσπάθεια και σουτ του Εμρέ στην κλειστή γωνία του Μπαμπλή. Εκεί που όλοι περίμεναν η ομάδα του Μιχάλη Φλώρου να καταρρεύσει, αυτή αντέδρασε και μέσα σε ένα επυτάλεπτο ισοφάρισε το σκορ σε 2-2. Αρχικά με καρφωτή κεφαλιά του Καλέτσιου στο 63′ και στην συνέχεια στο 70′ με προβολή του Τσαπάνη από οριακή θέση οφσαιντ.

Ενώ όλα έδειχναν πως θα πάμε παράταση η έμεπιρη ομάδα του Σουφλίου αντεδρασε και στο 83’από κορνερ του Δραγανίδη με κεφαλιά ο αρχισκόρερ της ομάδας Μπα΄μπης Ζιγκερίδης έδωσε το προβαδισμα και πάλι στην ομάδα του σε 3-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Πλεόν ο Εβρος Σουφλίου μετα και την κλήρωση στο κύπελλο ερασιτεχνών θα αντιμετωπίσει τον Οδυσσέας Αναγέννησης από την ΕΠΣ Σερρών εκτός έδρας (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΔΩ).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Πετκίδης, Λειβαδιώτης, Λίτσιος, Δραγανίδης, Εμρέ (90+2 Δροσάκης), Χιζανασβίλι (86′ Χατζάκος), Μέρτικας (90+1 Μαργαρίτης), Ευφραιμίδης, Ζυγκερίδης.

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ: Μπαμπλής, Δουμπουλάκης, Καρασερίδης, Απότας, Αρσενίου, Τσαπάνης, Δορουγιδένης (59′ Τερζής Β.), Καλέτσιος, Μαλτέζος (81′ Καπανίκας), Σιβούδης (87′ Κουτσούκης), Καβατζικιώτης.

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΝΟΜΗ