Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας: Η κλήρωση για τις ομάδες της Θράκης, εντός η Θαλασσιά εκτός οι άλλοι δύο!

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου  στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο πάρκο Γουδή η κλήρωση του φετινού Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με τις ομάδες της Θράκης (Αναγέννηση Θαλασσιάς, Έβρος Σουφλίου ή Ένωση Άνθεια Αριστεινου και Δόξα Προσκυνητών ή Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου) να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Για την 1η αγωνιστική, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου 2016, η κληρωτίδα ανέδειξε τα ακόλουθα ζευγάρια, η Κυπελλούχος Ξάνθης Αναγέννηση Θαλασσιάς θα υποδεχτεί στην Ξάνθη τον Κυπελλούχο ΕΠΣ Καβάλας, αυτή την ώρα αγωνίζονται στον τελικό Νέστος Χρυσούπολης με Ηρακλή Καβάλας. Η ομάδα του Έβρου που θα κατακτήσει την κούπα, αυτή την ώρα αγωνίζονται Έβρος Σουφλίου με Ένωση Άνθειας Αρίστεινου(δείτε την Live ενημέρωση του αγώνα), θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Κυπελλούχο Σερρών Οδυσσέα Αναγέννησης. Ενώ η ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης το Σάββατο(Δόξα Προσκυνητών ή Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κυπελλούχο της ΕΠΣ Δράμας, Δόξα Δράμας.

Στην 2η φάση που θα γίνει στις 16 Μαρτίου ο νικητής του ζευγαριού ΕΠΣ Δράμας – ΕΠΣ Θράκης θα υποδεχτεί τον νικητή του ζευγαριού ΕΠΣ Σερρών – ΕΠΣ Έβρου. Ενώ στην τρίτη φάση που θα γίνει στις 30 Μαρτίου ο νικητής που θα προκύψει απο την δεύτερη φάση θα υποδεχτεί το νικητή του ζευγαριού ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Έβρου. Με τον νικητή να περνάει στην προημιτελική φάση οπού θα αγωνιστεί εκτός έδρας στις 13 Απριλίου με τον νικητή του 2ου ομίλου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της Α’ φάσης:

Τετάρτη 9 Μαρτίου, Ώρα 15:30

ΕΠΣ Ξάνθης(Αναγέννηση Θαλασσιάς) – ΕΠΣ Καβάλας(Νέστος Χρυσούπολης – Ηρακλής Καβάλας)

ΕΠΣ Δράμας(Δόξα Δράμας) – ΕΠΣ Θράκης (Δόξα Προσκυνητών – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου)

ΕΠΣ Σερρών (Οδυσσέας Αναγέννησης) – ΕΠΣ Έβρου(Έβρος Σουφλίου – Ένωση Άνθειας Αρίστεινου)