Δοκιμαστικά από την ΑΕΚ για θρακιώτες λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή!

Το προσεχές διήμερο 25-26 Φεβρουαριου θα πραγματοποιηθούν στην Κομοτηνή δοκιμαστικα απο την ομάδα της ΑΕΚ. Στελέχη από το δίκτυο ακαδημιών της Ένωσης θα βρεθούν στην Κομοτηνή και σε συνεργασία με την συνεργαζόμενη με την ομάδα ακαδημία του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, θα παρακολουθήσουν προπονήσεις παικτών της ακαδημίας αλλά και άλλων ακαδημιών της Ροδόπης και των γειτονικών νομών στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης.

Μέσα από τις προπονήσεις αυτές θα γίνουν αξιολογήσεις παικτών και για όσους προκήψει ενδιαφέρον, θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια από τους σκάουτερς της ΑΕΚ ώστε να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας. Την επιμέλεια των δραστηριοτήτων θα έχουν οι κ.κ. Ζελενίσκας και Σίσκος.

Ακολούθως, το διήμερο 27 και 28 Φεβρουαρίου, το Σαββατοκύριακο δηλαδή, στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων θα πραγματοποιηθούν αγώνες ποδοσφαίρου μεταξύ διάφορων ηλικιακά τμημάτων των συνεργαζόμενων σχολών του Σπάρτακου και του Έβρου Σουφλίου.

Από την ΑΕΚ επισημαίνουν προς το ThrakiSportS ότι στα δοιμαστικά μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά από ολη την Θράκη, οπότε η παρουσία των σκάουτερς της Ένωσης αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού αναμένεται να παρελάσει από το Ενωσιακό η αφρόκρεμα του ποδοσφαιρικού μέλλοντος της περιοχής μας…