Κούπα για το 3ο ΓΕΛ Ξάνθης στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου απέναντι στο 2ο ΕΠΑΛ!

Πρωταθλητές Λυκείων Ξάνθης  στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αναδείχτηκαν οι μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης που κέρδισαν στον μεγάλο τελικό το 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης, που προ διετίας με σαφώς διαφορετικό ρόστερ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ του Βαγγέλη Ηλιάδη που κατά βάση αγωνίζονται σε σωματεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης κατάφεραν να πάρουν τον τίτλο απο την πολύ καλή ομάδα της Παρθένας Γκαγκασίδου, που αποτελείται κατά βάση απο παίκτες της ομάδας Νέων της Skoda Ξάνθη, χάρις τα δύο τέρματα του Τουργάϊ Χότσκα.  Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Εχίνου Σπορ με τα δύο τέρματα του ανά ημίχρονο έδωσε την κούπα στην ομάδα του 3ου ΓΕΛ με τους νεαρούς μαθητές να χαίρονται με την ψυχή τους αυτή την πολύ σημαντική επιτυχία.

Οι πρωταθλητές του 3ου ΓΕΛ για να φτάσουν στην κατάκτηση της κούπας στην πορεία τους κέρδισαν με 4-2 τους περσινούς πρωταθλητές του 2ου ΓΕΛ, και 1-0 το 1ο ΕΠΑΛ. Επόμενος αντίπαλος για το 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης θα είναι η πρωταθλήτρια του σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων της Καβάλας στα τέλη Μαρτίου.

3ο ΓΕΛ Ξάνθης(Β. Ηλιάδης): Μανιάς, Μουξιός, Τζεβελέκης Φ., Τζεβελέκης Ζ., Καρά Αλή, Μαμαλίγκατζης, Καλογιάννης, Ευφραιμίδης, Πεντεζίδης, Κοντογιαννίδης, Χότσκα. Αγωνίστηκαν και οι Κατσούλης, Παπαϊωάννου, Μουρτζανός

2ο ΕΠΑΛ (Π. Γκαγκασίδου): Δανδανόπουλος, Αγγελίδης, Μαλαδένης Β., Βουλγαρίδης, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος Λ., Καπτέλι, Μαλαδένης Μ., Δράμπαλης, Αρδόγλου, Χατζηπατέρας. Αγωνίστηκαν και οι Σουλεϊμάν, Τηλαβερίδης Γ., Μπαξεβάνης Κ.