Το Γυμνάσιο Σουφλίου και το 3ο Αλεξανδρούπολης κατέκτησαν τους φετινούς τίτλους στον Νότιο Έβρο (+photos)

Για μια ακόμη   φορά  διεξήχθησαν  με απόλυτη επιτυχία  οι Σχολικοί Αγώνες  Πετοσφαίρισης Γυμνασίων της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Έβρου.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε δύο τουρνουά : στην Ορεστιάδα για τα σχολεία του Βόρειου Έβρου και στην Αλεξανδρούπολη για τα σχολεία του Νότιου Έβρου. Συνδιοργανωτές ήταν οι Δήμοι Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας αντίστοιχα, όλες οι ομάδες βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης και της Ορεστιάδας καθώς και η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.

Στην Αλεξανδρούπολη έλαβαν μέρος τα Γυμνάσια των περιοχών Σουφλίου, λαβάρων, Τυχερού, Φερών, Άνθειας και φυσικά Αλεξανδρούπολης. Πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα το διήμερο 17 και 18/2, με το γήπεδο να ετοιμάζεται από τη Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.

Έλαβαν μέρος συνολικά  δέκα ομάδες στο τουρνουά των αγοριών  και εννέα ομάδες στο τουρνουά των κοριτσιών (συνολικά 19 ομάδες και 300 περίπου μαθητές και μαθήτριες. Στην κατηγορία των κοριτσιών κέρδισε το 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης και στην κατηγορία των αγοριών το Γυμνάσιο Σουφλίου.

«Πέρα   όμως  από τους νικητές που έτσι  και αλλιώς σε τέτοιους αγώνες έχουν συμβολικό και μόνο χαρακτήρα , πραγματικός νικητής ήταν η υψηλή παιδαγωγική ένταση των αγώνων, η χαρά, η  άμιλλα και το αθλητικό πνεύμα “Ευ Αγωνίζεσθαι”», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης, που συνεχάρη την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων της Διεύθυνσης Δ.Ε. Εβρου «για την εξαιρετική οργανωτική και αθλητική της  λειτουργία  προς όφελος του σχολικού αθλητισμού και της εκπαιδευτικής διαδικασίας  γενικότερα». 

Oι φωτογραφίες που ακολουθούν προέρχονται από το μπλογκ της Λέσχης Πετοσφαίρισης…

 width=

 width=

 width=

 width=

 width=

 width=