Ο Θρακιώτης ποδοσφαιριστής που σταμάτησε την μπάλα για να γίνει… διαιτητής!

Σαν χαβαλέ το πήραν αρχικά όσοι άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης έμαθαν στα τελειώματα του 2015 πως ο Θόδωρος Γιαπουτζής σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο για να γίνει διαιτητής, και όμως να που έφτασε η στιγμή και ο 29χρονος επιθετικός του Άρη Πετεινού πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση στην ενεργό δράση και το προσεχές διάστημα αναμένεται να έχουμε και τον πρώτο του ορισμό!

Μάλιστα αξίζει να τονίσουμε πως ο πολύπειρος πρώην πλέον επιθετικός ήδη από το περασμένο Σάββατο ξεκίνησε να σφυρίζει παιχνίδια έστω και του Παιδικού πρωταθλήματος, καθώς ήταν διαιτήτευσε και τους 6 αγώνες της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Τζούνιορ της ΕΠΣ Ξάνθης. Με τους ιθύνοντες της Ξανθιώτικης διαιτησίας να δηλώνουν χαρούμενοι που ο Γιαπουτζής προστέθηκε στην ομάδα διαιτητών της Ένωσης, και έχουν να λένε τα καλύτερα λέγοντας μάλιστα πως έχει όλα τα φόντα, και λόγω του παρουσιαστικού του, να γίνει ένας εξαιρετικός διαιτητής.

Η Κυριακή 21 Φεβρουαρίου θα μείνει χαραγμένη για αρκετό διάστημα στην μνήμη του Θόδωρου Γιαπουτζή μια και βλέπετε ο 29χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν διαιτητής πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση ως ποδοσφαιριστής, φορώντας μάλιστα και το περιβραχιώνιο του αρχηγού(φωτο), καταφέρνοντας να σκοράρει κιόλας στην άνετη νίκη του Άρη Πετεινού επί του Κεραυνού Λευκόπετρας με 5-0, με αυτό να είναι και το τελευταίο της καριέρας του.

Ο “Γιάπου” στα 29 του χρόνια δεν έχει καταφέρει και λίγα στην καριέρα του, καθώς αποτελούσε πάντα μια από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις για την γραμμή κρούσης όποιας ομάδας την φανέλα και να φόραγε, ενώ και φέτος η βοήθεια του στο να καταφέρει η ομάδα του Άρη Πετεινού να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σαιζόν και να είναι τόσο μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις οφείλεται και σε αυτόν και τα 11 τέρματα που έχει σημειώσει.

Πέρα από την ομάδα του Άρη Πετεινού ο Θόδωρος Γιαπουτζής έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία και πολλά γκολ σε Απόλλων Διομήδειας, Ερμή Μάνδρας αλλά και στην Δ’ Εθνική με την φανέλα των Βιστωνίδα και Εχίνου Σπορ, ενώ πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα της Βιστωνίδας. Στα 16 χρόνια που αγωνιζόταν στο τοπικό έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο