Στον Πόρτλαντ ο επόμενος αγώνας του Μπανιώτη! Δεν θα κάνει άλλον πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!!!

Απευθείας στο Πόρτλαντ θα κάνει τον επόμενο αγώνα του ο κομοτηναίος πρωταθλητής του ύψους Κώστας Μπανιώτης.  Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου, την περασμένη εβδομάδα ξεπέρασε τα 2,33 μ. στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και έκλεισε μια θέση για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν.

Παράλληλα έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση, δεδομένο του ότι τόσο η προσπάθεια στα 2,35 μ. όσο και στα 2,37 μ., όπου δοκίμασε μετά τα 2,33 μ. ήταν πολύ καλές και έχασε στο τσακ την επίτευξη νέου ταπομικού ρεκόρ.

«Θα ήθελα να κάνω έναν ακόμη αγώνα, δυστυχώς δεν υπάρχουν, οπότε θα συνεχίσω κανονικά την προετοιμασία μου», είπε ο Μπανιώτης, ο οποίος την περασμένη Τρίτη αγωνίστηκε και στην Οστράβα.

«Το στάδιο δεν ήταν καλό. Ο ελαστικός τάπητας ήταν πολύ μαλακός και δεν μας επέτρεψε να κυνηγήσουμε κάτι καλό», συμπλήρωσε για αυτόν τον αγώνα, όπου όλοι οι άλτες έμειναν χαμηλά.

Ο πρωταθλητής μας θα συνεχίσει την προετοιμασία του στην Ελλάδα κι έπειτα θα αναχωρήσει για το Πόρτλαντ όπου στις 19 Μαρτίου θα πάρει μέρος στον απευθείας τελικό του ύψους.

Ο Μπανιώτης με 2,33 μ. έχει αυτήν την στιγμή την πέμπτη επίδοση στον κόσμο και κάθε λόγο να βάζει υψηλούς στόχους για τη συμμετοχή του στο κορυφαίο γεγονός της χειμερινής σεζόν.