Ήρθε στην Ξάνθη και είδε το… παιδικό της Ασπίδας με την ΑΕ Κομοτηνής ο Νίκος Λάσκαρης!!!

Στην πόλη των παιδικών του χρόνων, την Ξάνθη, επέστρεψε για το Σαββατοκύριακο ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης Νίκος Λάσκαρης. Μάλιστα, προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, όταν βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ευμοίρου, συνοδευόμενος από την σύζυγό του αλλά και τον μικρότερο αδερφό του Μάνο.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Νίκος Λάσκαρης και η οικογένειά του δεν παρακολούθησαν έναν αγώνα έστω του Πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΣΑΚΑΜΑΘ αλλά… μια αναμέτρηση για το Πρωτάθλημα Παίδων ανάμεσα στην Ασπίδα Ξάνθης και την ΑΕ Κομοτηνής. Εμφανίστηκαν με απλό και λιτό τρόπο και παρέμειναν ως απλοί φίλαθλοι στην εξέδρα και είναι αλήθεια ότι από αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο «Χριστίνα Χριστοδούλου»  το μεσημέρι της Κυριακής πέρασαν… απαρατήρητοι.

laskaris-diaititesΟ αγώνας που παρακολούθησαν όπως προαναφέραμε, ήταν για την δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος Παίδων και στο κοινό υπήρχαν κυρίως γονείς, πολλοί από τους οποίους δεν είναι απαραίτητο να είναι και φανατικοί των σπορ και των ομάδων, ώστε να γνωρίζουν ποιους ακριβώς είχαν δίπλα τους.

Υπήρξαν ωστόσο και εκείνοι που τους αναγνώρισαν, όπως οι διαιτητές του αγώνα Μπαμπης και Παπαθεολόγου, που ζήτησαν να βγουν φωτογραφία με τον πολυεκατομμυριούχο μεγαλομέτοχο του Άρη, κάτι που ο ίδιος δεν τους αρνήθηκε (η φωτογραφία ανέβηκε στο facebook και αποτελεί το τεκμήριο της παρουσίας του Νίκου Λάσκαρη στο κλειστό του Ευμοίρου).

Η οικογένεια Λάσκαρη βρέθηκε για δεύτερη φορά στις εξέδρες κλειστού γυμναστηρίου της Ξάνθης μέσα σε λίγους μήνες. Η προηγούμενη φορά ήταν τον περασμένο Αύγουστο, στο «Φίλιππος Αμοιρίδης», κατά την διάρκεια του διεθνούς φιλικού τουρνουά που διοργανώθηκε με την συμμετοχή και της Εθνικής Ομάδας, παραμονές του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Μία ημέρα πριν βρεθούν στο κλειστό του Ευμοίρου στην Ξάνθη, είχαν βρεθεί στην Καβάλα όπου αγωνίστηκε ο Άρης για το πρωτάθλημα της Basket League (κεντρική φωτό που εντοπίσαμε στο thessports).

Μετά το τέλος αυτού του αγώνα λοιπόν, ο Νίκος Λάσκαρης, η σύζυγος και ο αδερφός του ήρθαν στην Ξάνθη, όπου και προφανώς διανυκτέρευσαν και το πρωί της Κυριακής προς έκπληξη όλων, είδαν τον αγώνα Ασπίδας – ΑΕ Κομοτηνής για το πρωτάθλημα παίδων, που για την ιστορία έληξε με νίκη για τους γηπεδούχους με 78-58.