ΕΣΠΕΘΡ: Η βαθμολογία εκκίνησης των ομάδων της Θράκης στα πλέι οφ ανόδου στην Α2 Γυναικών

Mε τη νίκη του ΓΣ Δράμας επί του Αμυγδαλεώνα με 3-0 ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια και του δυτικού ομίλου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών που διοργανώνει η ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας. Έτσι κι αλλιώς όμως είχε ξεκαθαρίσει η εξάδα των ομάδων που προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Πλέον οι τρεις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο συγκροτούν το νέο, από τον οποίο θα προκύψει η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΣΠΕΘΡ που θα ανέβει απευθείας στην Α2 Κατηγορία. Σε αυτόν τον νέο όμιλο που σχηματίστηκε, οι ομάδες μεταφέρουν τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης και τους βαθμούς που κέρδισαν έναντι των αντιπάλων που μετέχουν στο νέο αυτό όμιλο, τους οποίους δεν θα ξανασυναντήσουν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα που μεταφέρονται από τον ανατολικό όμιλο: ΑΟ Νέας Βύσσας – Άθλος Ορεστιάδας 3-0, Άθλος Ορεστιάδας – ΑΟ Νέας Βύσσας 0-3, ΑΟ Νέας Βύσσας – Έβρος Σουφλίου 3-0, Έβρος Σουφλίου – ΑΟ Νέας Βύσσας 0-3, Άθλος Ορεστιάδας – Έβρος Σουφλίου 3-2, Έβρος Σουφλίου – Άθλος Ορεστιάδας 0-3.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα που μεταφέρονται από τον δυτικό όμιλο: ΓΣ Δράμας – Καβάλα 3-2, Καβάλα – ΓΣ Δράμας 3-2, ΓΣ Δράμας – ΑΕ Κομοτηνής 3-0, ΑΕ Κομοτηνής – ΓΣ Δράμας 3-2, Καβάλα – ΑΕ Κομοτηνής 3-2, ΑΕ Κομοτηνής – Καβάλα 3-1.

Στο νέο μίνι πρωτάθλημα για την άνοδο θα παιχτούν συνολικά έξι αγωνιστικές, με την κάθε ομάδα να αντιμετωπίζει εντός και εκτός έδρας τις ομάδες του άλλου ομίλου από αυτόν στον οποίο μετείχε, καθώς με αυτές που ήδη έχει παίξει όπως προαναφέρθηκε μεταφέρονται οι βαθμοί. Στην πρώτη αγωνιστική του ερχόμενου Σαββατοκύριακου θα παίξουν ΑΕ Κομοτηνής – ΑΟ Νέας Βύσσας, Άθλος Ορεστιάδας – Καβάλα και Έβρος Σουφλίου – ΓΣ Δράμας.

Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με τον ΑΟ Νέας Βύσσας να έχει ήδη εξασφαλίσει διαφορά ασφαλείας 5 πόντων από την δεύτερη ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Δράμας.

Η βαθμολογία έναρξης του μίνι πρωταθλήματος στα πλέι οφ ανόδου στην Α2 Κατηγορία έχει ως εξής:

1. ΑΟ Νέας Βύσσας 12

2. ΓΣ Δράμας 7

3. ΑΕ Κομοτηνής 6

4. Καβάλα 5

5. Άθλος Ορεστιάδας 5

6. Εβρος Σουφλίου 1