ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στον αγώνα της Δόξα Προσκυνητών με τον Αστέρα Αιγείρου

Με το μυαλό στον τελικό το  επόμενο Σάββατο με το Νέο Σιδηροχώρι, αήττητη έκλεισε τα παιχνίδια στην έδρα της η Δόξα Προσκυνητών, πετυχαίνοντας το 11 στα 11 και κερδίζοντας με 2-0 τον Αστέρα Αιγείρου.

Η ομάδα του Γιάννη Κλειτσιώτη δεν έπιασε μεγάλη απόδοση όμως είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κράτησε την διαφορά ασφαλείας απο την συνονυμη του Σιδηροχωρίου στους οχτώ μια αγωνιστική πριν το τέλος.

Στο 27′ στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα είχαμε γκολ, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Γεμενετζή η μπάλα χτύπησε στο δοκαρι και ο Τρίχας με πλασε στην επαναφορά έκανε το 1-0. Στο 38′ ο Θωμάς είχε καλό σουτ για τον Αστέρα αλλα έδιωξε σε κορνερ ο Βλαδιμηρίδης. Στο 40′ ο Παλι είχε καλό σουτ που έδιωξε ο Δημάκης για τον Αστέρα. Στο 44 αποβληθηκε για τον Αστέρα ο Γκανούδης από τον διαιτητή Χαρίτση.

Ο Αστέρας Αιγείρου είχε καλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Στο 56′ ο Ροιδος έπιασε καλή κεφαλιά που έδιωξε σε κορνερ ο Βλαδημιρίδης, ενώ στο 61′ ο Θωμας δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει όταν το σουτ του έφυγε μόλις άουτ. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 86′ ο έλβις Παλι με καλο σουτ.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Κλειτσιώτης): Βλαδιμηρίδης, Βιόπουλος (85′ Λαμπίρης), Ζουμπιάδης, Ζάνταλης, Κίτσος, Τρίχας, Γεμενετζής (50′ Μιχαλακέλλης), Στάματης, Πάλι, Βάσκος (60′ Κουδέρης), Κλής

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΙΓΕΙΡΟΥ (Κωνσταντινίδης): Δημάκης, Τσαγκαλίδης, Ροΐδος, Γκανούδης, Αλεξακούδης, Ζούκας, Θωμάς, Αραμπατζής (76′ Κεχαγιάς), Στυλιανίδης, Τσοροπίδης, Φωτιάδης.