ΕΠΣ Θράκης: Η συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου τελικού και ο φιλανθρωπικός του σκοπός

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στην Δόξα Προσκυνητών και την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου το προσεχές Σάββατο στο Ενωσιακό Γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού.

Στο πλαίσιο της καλύτερης προβολής του, η ΕΠΣ Θράκης οργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας συνέντευξη Τύπου, παρουσία των αρχηγών και των προπονητών των δύο ομάδων Νίκου Τρίχα και Γιάννη Κλειτσιώτη αναφορικά με τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, Θοδωρή Λεφή και Σάκη Σκουλή.

Παρών φυσικά ως οικοδεσπότης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, ο οποίος στην εισαγωγική του τοποθέτηση έδωσε τα συγχαρητήρια στις δύο ομάδες για την μέχρι τώρα πορεία τους και ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της ΕΠΣ Θράκης, τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα (έχει οριστεί στα 2 ευρώ) θα δοθούν στους πρόσφυγες αλλά και στο παράρτημα Ροδόπης του συλλόγου Διασωστών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού που εθελοντικά προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες στο πρωτάθλημα.

Δόξα Προσκυνητών και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου θα αγωνιστούν στον τελικό, ευρισκόμενες στις πρώτες δύο θέσεις, μια αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας. Αμφότεροι προέρχονται από νίκες, οι Προσκυνητές επί του Αστέρα Αιγείρου, το Ν. Σιδηροχώρι επί της Ελπίδας Σαπών.

Επίσης, στο φετινό πρωτάθλημα μετρούν στα μεταξύ τους παιχνίδια από μία νίκη: οι Προσκυνητές με το εμφατικό 5-0 πριν δέκα μέρες, το Νέο Σιδηροχώρι στον πρώτο γύρο με 1-0. Στην πορεία προς τον τελικό το ThrakiSportS με αφιερώματα θα σας βάλει στο κλίμα και φυσικά ο αγώνας θα καλυφθεί live από το ThrakiSportS, που θα έχει άμεσο ρεπορτάζ και πλούσιο φωτορεπορτάζ…