Tην πρόκριση στο φάιναλ φορ του κυπέλλου αποκλείοντας τον ΠΑΟΚ θέτει ως στόχο ο Δεληκώστας

Tην πρόκριση στο φάιναλ φορ  του Κυπέλλου Ανδρών, αλλά και την ατομική βελτίωση των παικτών μέσω της σκληρής δουλειάς στις προπονήσεις έθεσε ως βασικούς στόχους του Παμβοχαϊκού ο Κώστας Δελικώστας στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των “κυανοκίτρινων”.

Ο Σουφλιώτης προπονητής των Κορίνθιων αναφερόμενος στον μεγάλο στόχο της ομάδας του υπογράμμισε: «Πρώτος και άμεσος στόχος είναι το παιχνίδι κυπέλλου για την προημιτελική φάση του θεσμού με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Τρίτη. Θεωρώ ότι έχουμε τον χρόνο να παρουσιάσουμε έτοιμη την ομάδα ώστε αυτή να μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη – πρόκριση στο φάιναλ φορ του κυπέλλου». Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Βραχάτι απογοητευμένος μετά και την ήττα από τον Ολυμπιακό στον δραματικό τελικό του Λιγκ Καπ.

Όσο για τα υπόλοιπα ο Κώστας Δεληκώστας υπογράμμισε πως στόχος είναι να υπάρξει ατομική βελτίωση μέσω της οποίας θα έρθει και η ομαδική άνοδος: «Ο δεύτερος στόχος έχει να κάνει με την ατομική βελτίωση των παικτών και κατ’ επέκταση την ομαδική βελτίωση. Παρόλο που το χρονικό περιθώριο που έχουμε στην διάθεση μας είναι μικρό, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε διότι η ποιότητα των Ελλήνων αλλά και των ξένων παικτών είναι πολύ καλή» τόνισε ο Εβρίτης προπονητής.

Στο τέλος των δηλώσεών του συμπλήρωσε «Όπως εξήγησα και στην διοίκηση, αλλά και στους παίκτες ο λόγος που δέχθηκα την πρόταση του Παμβοχαϊκού είναι αυτή η ποιότητα των παικτών και θέλω να δώ τις δυνατότητες τους, και που μπορούν να φτάσουν μέσα από την προπόνηση, την σωστή διαχείριση του παιχνιδιού αλλά και την ατομική βελτίωση μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι, παρά μόνο δουλειά και ότι αυτή η συνεργασία μπορεί να μας δώσει την δυνατότητα ανανέωσης και για την επόμενη χρονιά».

Υπενθυμίζεται ότι την μεθεπόμενη αγωνιστική οι Παμβοχαϊκός θα υποδεχθεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αλλά έχει δώσει τους δυο αγώνες με την Ορεστιάδα και έτσι δεν αναμένεται, τουλάχιστον αυτήν την σεζόν, ο Δεληκώστας να τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα στον πάγκο της οποίας βρέθηκε την περσινή σεζόν.