Νεκρή σε τροχαίο Κομοτηναία φιλόλογος μετά από σύγκρουση με φορτηγό – Εκτός κινδύνου ο σύζυγος και τα παιδιά της

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου μια 51χρονη γυναίκα απο την Κομοτηνη.

Η Κ.Κ. φιλόλογος στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση επέβαινε σε όχημα μαζι με τον σύζυγο και τα δυο παιδιά τους.Στην ιδιαίτερη πατρίδα του συζύγου τα Γιαννιτσα μετέβη η οικογένεια προκειμένου να παραστούν σε μνημόσυνο προσφιλούς τους προσώπου.Ομως το ταξίδι αυτό εμελλε να έχει άδοξο τέλος για την γυναίκα απο την Κομοτηνη.

Συμφωνα με πληροφορίες του Χρόνου φορτηγό που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφοριας σε δρόμο κοντά στα Γιαννιτσα για άγνωστο λόγο έκοψε το δρόμο στο όχημα που επέβαινε η τετραμελής οικογένεια απο την Κομοτηνη.Η σύγκρουση δεν αποφεύχθηκε με αποτέλεσμα απο τα συντρίμμια να ανασυρθεί νεκρή η 51χρονη φιλόλογος και τραυματισμένο το ένα απο τα δυο παιδιά και ελαφρύτερα ο πατέρας και το άλλο παιδί.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στην Θεσσαλονίκη για τις πρώτες βοήθειες χωρίς η κατάσταση τους να εμπνέει ανησυχία.Τη σορό της γυναίκας ανέλαβε να μεταφέρει στην Κομοτηνη γραφείο τελετών απο την πόλη μας.Η κηδεία της θα γίνει σε οικισμό του Δήμου Κομοτηνης όπου διέμενε η τετραμελής οικογένεια.

Πηγή: http://www.xronos.gr/