LIVE από το ΔΑΚ Ξάνθης: Βασίλισσα της Θράκης – Ροδόπη ’87 2-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στην αναμέτρηση Βασίλισσα της Θράκης – Ροδόπη ’87 για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών. Σε μια ημέρα πλούσια σε αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες της Ξάνθης και της Κομοτηνής, οι Νεκτάριος Αμποβιανίδης και Δημήτρης Μπακιρτζής βρίσκονται στο γήπεδο της Ασπίδας, το ΔΑΚ Ξάνθης και μεταδίδουν…

Καλημέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στο «Ελ Θράκικο» των γυναικών, όπως είναι γνωστή η παραδοσιακή πλέον αναμέτρηση της Βασίλισσας της Θράκης με την Ροδόπη ’87, πέντε ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι Skoda – Πανθρακικός για την Super League.

Ωρα 11:40  Εικοσι λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, που είναι σημαντικής βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, με την Ροδόπη να θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες ανόδου ενώ η Ξανθιώτικη ομάδα να διώξει μακριά κάε πιθανή σκέψη υποβιβασμού.

Ωρα 11:43  Πάνω από όλα όμως σε τέτοια τοπικά ντέρμπι μετράει και το γόητρο.

Ωρα 11:45  Πολύ καλός καιρός στο γήπεδο της Ασπίδας όπου προσέρχεται και κόσμος.

Ωρα 11:48  Πάμε να δούμε την σύνθεση της Βασίλισσας: Χατζοπούλου, Χατζηαντωνίου, Ναλμπάντη, Αρβανιτίδου, Παπατζέλου, Παπαδοπούλου, Χατζηνίκου, Παπαϊωάννου, Μετοικίδου, Βλάχου, Μπαντή

Ωρα 11:52  Για την Ροδόπη ’87 θα ξεκινήσουν οι εξής: Βαδάση, Κουφού, Σωκράτους, Γιαμπούρη, Λισγάρα, Πανίδου, Τερζίδου, Πατεράκη, Συμεωνίδη, Ζαχαριά, Περιβολοπούλου

Ωρα 11:55 Στον πάγκο για την ομάδα της Ξάνθης είναι οι Μπουδί-Σολτάνι, Χατζηλάρι, Μαυρομάτη, Πόρναλη, Ευθυμιάδου, Ποιμενίδου, Παρδή

Ωρα 11:58 Στον πάγκο για την ομάδα της Κομοτηνής είναι οι Ψαρίδου, Γεωργαντά, Κατερίνη, Τσουκαλά, Σταυρακάρα, Μανιά

Ωρα 12:00  Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο  Πέτρος Ραβικάλης της ΕΠΣ Δράμας με βοηθούς τους Παναγιώτου και Μικρούλη επίσης της Δράμας, τώρα κάνουν την εμφάνισή του μαζί με τις δυο ομάδες.

Ωρα 12:04  Όμορφη στιγμή πριν την έναρξη με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Απόστολο Κουτρουλό από τις Βασίλισσες να τιμά την παίκτρια – προπονήτρια της Ροδόπης Βίκυ Περιβολοπούλου – μια εμβληματική φυσιογνωμία για το γυναικείο ποδόσφαιρο της Θράκης.

Ωρα 12:06  Πάμε για την έναρξη του αγώνα, με μικρή καθυστέρηση, παρουσία περισσότερων από 100, ίσως και 150 φιλάθλων στις εξέδρες του ΔΑΚ Ξάνθης.

1′  Εναρξη του αγώνα

10′  Γκολ για τις Βασίλισσες! Σκόρερ η Βλάχου, μετά από εκτέλεση φάουλ της Χατζηνίκου και αφού παρενεβλήθη η Αρβανιτίδου, η Βλάχου από κοντά με πλασέ έγραψε το Βασίλισσα της Θράκης – Ροδόπη ’87  1-0.

14′  Δοκάρι για τις Βασίλισσες. Μεγάλη ευκαιρία για την γηπεδούχο ομάδα να διπλασιάσει τα τέρματά της. Η Παπαϊωάννου έπιασε το μακρινό σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

30′  Συμπληρώθηκε ημίωρο στην αναμέτρηση, χωρίς κάτι αξιόλογο το τελευταίο ένα τέταρτο. Πάντα μπροστά στο σκορ η ομάδα της Ξάνθης, που ξεκίνησε αρκετά δυναμικά το παιχνίδι και έχει τον έλεγχο του αγώνα.

33′ Ευκαιρία για τις Βασίλισσες με την σκόρερ Βλάχου να πιάνει το πλασέ, μπλόκαρε η γκολκίπερ της Ρορόπης.

39′  Γκολ για την Ροδόπη ’87.  Σκόρερ η Βίκυ Περιβολοπούλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά όπως επιτίθεται η ομάδα της Κομοτηνής, έστειλε την μπάλα στο δεξί γάμα της ξανθιώτικης ομάδας παρά την προσπάθεια της Χατζοπούλου να αντιδράσει. Βασίλισσα της Θράκης – Ροδόπη ’87 1-1

41′  Ευκαιρία για την Ροδόπη με την Συμεωνίδη να πιάνει το σουτ, μπλόκαρε η τερματοφύλακας της ομάδας της Ξάνθης.

45′  Ευκαιρία για την Βασίλισσα της Θράκης με την Δέσποινα Παπαδοπούλου από ο ύψος του πέναλτι να πιάνει το σουτ μπλόκαρε όμως η Βαδάση.

45+1′  Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο γήπεδο της Ασπίδας. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Βασίλισσα της Θράκης – Ροδόπη ’87  1-1

Ωρα 12:58  Αρκετά καλό πρώτο μέρος με δυο γκολ, ένα δοκάρι και όμορφες μονομαχίες ενώ έχει έρθει ακόμα περισσότερος κόσμος στο γήπεδο και από Ξάνθη αλλά και από Κομοτηνή, δείχνοντας και το ενδιαφέρον που υπάρχει για αυτό το παιχνίδι.

46′  Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

48′  Γκολ η Βασίλισσα της Ξάνθης. Από κόρνερ της Παπαϊωάννου, η Αρβανιτίδου πιάνει το σούτ, η μπάλα περνά πρώτα από πλήθος παικτριών και καταλήγει στα δίχτυα των Κομοτηναίων. Βασίλισσα της Θράκης – Ροδόπη 2-1

50′ Πρώτη αλλαγή για τις Βασίλισσες με την Μιχαέλα Ποιμενίδου να περνά στο ματς αντί της Μπαντή

51′  Ευκαιρία για την Ροδόπη ’87. Σουτ η Λισγάρα, αποκρούει η Χατζοπούλου.

65′  Συμπληρώθηκε εικοσάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, πολύ κακό παιχνίδι στο τελευταίο τέταρτο χωρίς κάποια αξιόλογη φάση.

72′ Πρώτη αλλαγή για την ομάδα της Κομοτηνής με την Δήμητρα Κατερίνη να περνά στο ματς αντί της Πατεράκη

75′  Άλλο ένα τέταρτο απομένει χωρίς την παραμικρή ευκαιρία μπροστά στις δύο εστίες.

78′  Ευκαιρία για την Ροδόπη ’87.  Σέντρα η Λισγάρα, η Πανίδου πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα περνάει άουτ.

83′ Δεύτερη αλλαγή για τις Βασίλισσες με την Σοφία Ευθυμιάδου να περνά στο ματς αντί της Ποιμενίδου

85′  Πάμε προς το τέλος της αναμέτρησης

88′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές της η Ξανθιώτικη ομάδα με την Πόρναλη να αντικαθιστά την Μετοικίδου

90+2′  Τέλος του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα  Βασίλισσα- Ροδόπη 2-1