LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: ΓΑΣ Κομοτηνή – Ασπίδα Ξάνθης και Ζέφυρος – ΑΕ Κομοτηνής

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στις αναμετρήσεις ΓΑΣ Κομοτηνή – Ασπίδα Ξάνθης και Ζέφυρος – ΑΕ Κομοτηνής, για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρίσκεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής, μαθαίνει και από τη Θεσσαλονίκη και το κλειστό της Περαίας όλες τις πληροφορίες και μεταδίδει…

Ώρα 16:15 Καλησπέρα από την Κομοτηνή. Μεγάλο παιχνιδι στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, όπου ο ΓΑΣ Κομοτηνή υποδέχεται την Ασπίδα Ξάνθης, με τον ΓΑΣ να θέλει τη νίκη για να παραμείνει κοντά στις ομάδες της δεύτερης θέσης (μία εξ αυτών είναι η Ασπίδα), ενώ η ομάδα της Ξάνθης θέλει τη νίκη για να παραμείνει στη δεύτερη θέση (με συγκάτοικο αυτή τη στιγμή τη ΧΑΝΘ) που δίνει απευθείας άνοδο στη Β΄ Εθνική. Στο άλλο παιχνίδι που θα έχουμε ενημέρωση, η ΑΕ Κομοτηνής ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Περαία, για να αντιμετωπίσει τον Ζέφυρο.

Ώρα 16:30 Πριν ξεκινήσουμε να πούμε ότι τη σημερινή μετάδοση των δύο αγώνων προσφέρουν οι “Θρακιώτικοι Φούρνοι Λεχούδη”, με καταστήματα σε Κομοτηνή και Ξάνθη, έδρα στον Ίασμο Ροδόπης και… παράδοση από το 1927. Μπορείτε να επισκεφθείτε τους χώρους τους πλέον όχι μόνο για τον καθημερινό σας άρτο αλλά και για καφέ και όμορφα γλυκίσματα, Επίσης, είναι η ιδανικότερη επιλογή και για να αναλάβουν το κέτερινγκ στις ομορφότερες εκδηλώσεις της ζωής σας, όπως γιορτές, βαφτίσεις κλπ (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:45 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

‘Ωρα 17:00 Ακόμα, την live μετάδοση των αναμετρήσεων προσφέρει  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έρχονται αλλά και πιο μετά, για τις καλοκαιρινές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

‘Ωρα 17:15 Τέλος να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά της για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, με πλήρες αθλητικό ένθετο στο οποίο υπάρχει ενημέρωση και αποκαλυπτικό παρασκήνιο από όλες τις ομάδες της Θράκης.

‘Ωρα 17:30 Από την εντός έδρας νίκη επί των Ικάρων Σερρών προέρχεται η Ασπίδα Ξάνθης. Η ομάδα της Ξάνθης παίζοντας φοβερή άμυνα από την αρχή του αγώνα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και πήρε την 14η νίκη της στο πρωτάθλημα. Αντίθετα ο ΓΑΣ Κομοτηνή προέρχεται από την ήττα στη Χαλκηδόνα, ενώ “έχασε” και τον Καλαντζή, ο οποίος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση υπέστη διάστρεμα. Τέλος η ΑΕ Κομοτηνής επικράτησε εντός έδρας της Γαλάτιστας και έκανε ακόμα ένα βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Ώρα 17:40 Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής έχει ως εξής: ΓΑΣ Κομοτηνή – Ασπίδα Ξάνθης, Γαλάτιστα – Χαλκηδόνα, Ζέφυρος – ΑΕ Κομοτηνής, Γέφυρα – Αρετσού, ΒΑΟ – Ελευθερούπολη, Αγία Βαρβάρα – Ορφέας Ν. Σκοπού, Ίκαροι Σερρών – ΧΑΝΘ.

Ώρα 17:50 Διαιτητές στην Κομοτηνή είναι οι Κοϊμτζόγλου και Αγραφιώτης Ι., από το Σύνδεσμο Θεσσαλινίκης, ενώ στην Περαία διαιτητ’ες είναι οι Δημάδης και Χατζηχαρίσης από τους Συνδέσμους Σερρών και Ημαθίας αντίστοιχα.

Ώρα 17:55 Στους αγώνες του πρώτου γύρου είχαμε Ασπίδα Ξάνθης – ΓΑΣ Κομοτηνή 64-58 και ΑΕ Κομοτηνής – Ζέφυρος 78-80.

Ώρα 17:58 Αρκετοί φίλοι του μπάσκετ στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ενώ υπάρχουν αρκετοί φίλοι της Ασπίδαςστην κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου.

Ώρα 18:01 Πεντάδες στην Κομοτηνή. Για τον ΓΑΣ ξεκινάνε οι Λεχούδης, Καραμπέκης, Μαγκώνης, Μπεκρής και Χαλήλ, ενώ για την Ασπίδα Ξάνθης ξεκινάνε οι Παπαδάκης, Στεφανίδης, Χατζημιχαηλίδης, Κουτσογιάννης και Πετς.

Ώρα 18:07 Πέντε λεπτά στην Περαία, Ζέφυρος – ΑΕ Κομοτηνής 4-6.

Ώρα 18:09 Πέντε λεπτά και στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – Ασπίδα Ξάνθης 7-9.

Ώρα 18:18 Τέλος της πρώτης περιόδου στην Περαία, με την ΑΕ Κομοτηνής να βρίσκεται πίσω στο σκορ με ένα πόντο. Αποτέλεσμα πρώτο δεκαλέπτου: Ζέφυρος – ΑΕ Κομοτηνής 12-11.

Ώρα 18:20 Τέλος της πρώτης περιόδου και στην Κομοτηνή, με την Ασπίδα να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με πέντε πόντους. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Ασπίδα Ξάνθης 15-20.

Ώρα 18:29 Πέντε λεπτά για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Περαία και ο Ζέφυρος έχει πάρει διψήφια διαφορά και προηγείται με 25-15.

Ώρα 18:30 Και στην Κομοτηνή θέλουμε ακόμα πέντε λεπτά για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την Ασπίδα να προηγείται με 20-24.

Ώρα 18:41 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Κομοτηνή, με την Ασπίδα να προηγείται με 8 πόντους. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Ασπίδα Ξάνθης 25-33.

Ώρα 18:42 Τελείωσε το ημίχρονο και στην Περαία, με τον Ζέφυρο να είναι μπροστά με έξι πόντους. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Ζέφυρος – ΑΕ Κομοτηνής 36-30.

Ώρα 18:48 Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι η μετάδοση αυτή είναι από τους “ξηρούς καρπούς Σβυντρίδη” τους “Θρακιώτικους Φούρνους Λεχούδη” που έχουν καταστήματα σε Ξάνθη και Κομοτηνή αλλά και παράδοση από το 1927, την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά» που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη με πλήρες αθλητικό ένθετο και  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”.

Ώρα 18:58 Πέντε λεπτά για το τέλος της τρίτης περιόδου στην Περαία, Ζέφυρος – ΑΕ Κομοτηνής 41-35.

Ώρα 19:01 Πέντε λεπτά και στην Κομοτηνή για το τέλος της τρίτης περιόδου, ΓΑΣ Κομοτηνή – Ασπίδα Ξάνθης 33-44.

Ώρα 19:10 Τέλος της τρίτης περιόδου στην Περαία, με την ΑΕ Κομοτηνής να βρίσκεται πίσω στο σκορ με τρεις πόντους. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: Ζέφυρος – ΑΕ Κομοτηνής 50-47.

Ώρα 19:13 Τέλος της τρίτης περιόδου και στην Κομοτηνή, με την Ασπίδα Ξάνθης να προηγείται με διψήφια διαφορά. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Ασπίδα Ξάνθης 37-49.

Ώρα 19:19 Με ένα 7-0 στα πρώτα δύο λεπτά της τελευταίας περιόδου ο ΓΑΣ Κομοτηνή μειώνει σε 44-49 και δίνει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Ώρα 19:20 Η ΑΕ Κομοτηνής γυρίζει το παιχνίδι στις αρχές της τελευταίας περιόδου και προηγείται με 52-54.

Ώρα 19:22 Έξι λεπτά για το τέλος του αγώνα στην Κομοτηνη και ο Καραμπέκης αποχωρεί με πόνους στο δεξί γόνατο, προσθέτοντας ακόμη ένα πρόβλημα στην ομάδα του.

Ώρα 19:26 Ακόμα πέντε λεπτά στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – Ασπίδα Ξάνθης 49-58.

Ώρα 19:28 Δύο λεπτά ακόμα στην Περαία, Ζέφυρος – ΑΕ Κομοτηνής 58-59.

Ώρα 19:30 Ακόμα 50 δευτερόλεπτα στην Περαία, Ζέφυρος – ΑΕ Κομοτηνής 58-64.

Ώρα 19:33 Ακόμα δύο λεπτά στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – Ασπίδα Ξάνθης 56-63.

Ώρα 19:35 Τελευταίο λεπτό στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – Ασπίδα Ξάνθης 60-63.

Ώρα 19:36 Ακόμα 30 δευτερόλεπτα στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – Ασπίδα Ξάνθης 62-63.

Ώρα 19:39 Ακόμα 4 δευτερόλεπτα και 7 δέκατα στην Κομοτηνη. Η Ασπίδα έχασε την επίθεση και ο ΓΑΣ έχει την ευκαιρία μετά το τάιμ άουτ να κλέψει το παιχνίδι.

Ώρα 19:41 Ο Μπούντας αστόχησε στο τρίποντο που επιχείρησε και η Ασπίδα αν και έπαιξε με τη φωτιά θα φύγει νικήτρια από την Κομοτηνή. Τελικό αποτέλεσμα: ΓΑΣ Κομοτηνή – Ασπίδα Ξάνθης 62-63.

Ώρα 19:42 Τέλος του αγώνα και στην Περαία, με την ΑΕ Κομοτηνής να πετυχαίνει μία σπουδαία νίκη, που σε μεγάλο πλέον ποσοστό της εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία. Τελικό αποτέλεσμα: Ζέφυρος – ΑΕ Κομοτηνής 64-68.

Ώρα 19:44 Θυμίζουμε ότι την μετάδοση των αγώνων προσέφεραν οι “ξηροί καρπούς Σβυντρίδη”  η εβδομαδιαία εφημερίδα «Θρακική Αγορά» με το μεγάλο αθλητικό της ένθετο,  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά, οι “Θρακιώτικοι Φούρνοι Λεχούδη” με καταστήματα σε Κομοτηνή και Ξάνθη και… παράδοση από το 1927. Ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας και ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας, που μας βοήθησαν να έχετε πρώτοι άμεσα ενημέρωση για το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε ΓΑΣ Κομοτηνή και Ασπίδα Ξάνθης και για την πολύ σπουδαία νίκη της ΑΕ Κομοτηνής. Μείνετε στο ThrakiSportS, ακολουθούν ρεπορτάζ από όλα τα ματς και φυσικά σε επόμενη ανάρτηση τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία…