Η μπάλα με την υπογραφή του Νίκου Σαμαρά στο πρώτο σερβίς του τελικού του League Cup

Πριν από την έναρξη του τελικού του Λιγκ Καπ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Λεονταρίτης έδωσε στον Δημήτρη Σουλτανόπουλο μία γνήσια μπάλα Molten άσπρου χρώματος με την οποία παίζονταν οι αγώνες του βόλεϊ πριν το 1998.

Η μπάλα έχει τις υπογραφές του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά, το όνομα του οποίου έχει δοθεί στην διοργάνωση του Λιγκ Καπ, όπως και του Ανδρέα Θεοδωρίδη και του Σωτήρη Αμαριανάκη, με μια αφιέρωση για τη Βάσω και τη Μήνα, δύο νεαρές συριανές θαυμάστριές τους.

Οι κοπέλες έδωσαν την μπάλα για ένα συμβολικό σερβίς πριν την έναρξη του τελικού του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»και η μπάλα δόθηκε πριν τον τελικό στον Δημήτρη Σουλτανόπουλο ώστε να κάνει ένα συμβολικό σερβίς πριν την έναρξη του αγώνα.

Παράλληλα όμως, έφερε και… γούρι στον παίκτη. Μετά το τέλος του τελικού ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος αναδείχτηκε MVP για πρώτη φορά στην καριέρα του κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση! «Τίποτα δεν είναι τυχαίο…», είπε συγκινημένος ο ίδιος.

«Παρά το 2-0 το πιστεύαμε και ο προπονητής μας το πίστευε, μας το πέρασε και είπαμε ότι απλά χρειάζεται να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να γυρίσει ο αγώνας. Πήραμε μεγάλες διαφορές στα δύο επόμενα σετ που μας έδωσε ώθηση. Στο τέλος έγινε άλλη μία μεγάλη ανατροπή στο 14-10 του 5ου σετ.

Είμαστε χαρούμενοι, είναι μία πολύ καλή αρχή. Έχουμε σχεδον αδειάσει από δυνάμεις αλλά όταν κερδίζεις έναν τίτλο δεν το πολυκαταλαβαίνεις. Θα το γιορτάσουμε σήμερα και από αύριο δουλειά και πάλι. Σίγουρα δεν το περίμενα το βραβείο του MVP είναι μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ την ομάδα, τον προπονητή τους συμπαίχτες μου για αυτή την διάκριση».