Γ’ Εθνική: Με εξάρα πέρασε σαν… «σίφουνας» από το Σουφλί ο Νέστος Χρυσούπολης

Η ανωτερότητα του Νέστου Χρυσούπολης έναντι του ουραγού Έβρου Σουφλίου, που δείχνει πλέον απλά να περιμένει το τετελεσμένο, δεν αμφισβητείται. Στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι αμφισβητήθηκε μόλις 18 λεπτά. Τόσα χρειάστηκαν για να ανοίξουν το σκορ οι Καβαλιώτες και μέσα σε επτά λεπτά να πετύχουν τρία τέρματα, κάνοντας διαδικαστική υπόθεση το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Το σκορ άνοιξε στο 18′ έπειτα από ωραία επιθετική ανάπτυξη του Νέστου με σουτ του Δεσύλλα, που λίγα λεπτά πιο πριν είχε μπει στον αγωνιστικό χώροι ως αναγκαστική αλλαγή στη θέση του τραυματία Στέρεφ. Μετά ανέλαβε ο Κούτεφ στο 22′ και το 25′, αρχικά με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπουλγούρα και ακολούθως με κοντινό πλασέ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν κάπως να αντιδράσουν και στο 40’ ο Ζικερίδης με σουτ μείωσε το σκορ σε 1-3, που έμελλε να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Όχι όμως και του αγώνα, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο θα έμπαιναν άλλα τόσα τέρματα.

Στο 58’ και το 62′ μετά από δύο εύστοχα σουτ του Γκατζολάρι, διαμορφώθηκε το 1-5, ενώ στο 70’ ο Μελισσόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-6. Ο Νέστος κατάφερε να μειώσει πέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου, και πάλι με σουτ του Ζιγκερίδη.

Με τη νίκη αυτή και την ταυτόχρονη ισοπαλία του Άρη, ο Νέστος μείωσε την απόσταση στους 8 βαθμούς και άνοιξε και την ψαλίδα από την Δόξα Δράμας. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο δραμινός Πουλικίδης με βοηθούς τους Τσακίρης, Χασιώτης (επίσης της ΕΠΣ Δράμας).

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Δ. Χατνάκης): Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Μαργαρίτης, Λειβαδιώτης, Χατζάκος, Δραγανίδης, Μεμέτ Εμρέ (78’ Δροσάκης), Χιζανασβίλι (73’ Ζάχος), Φακίτσας (60’ Μέρτικας), Ευφραιμίδης, Ζυγκερίδης.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Γ. Κασκαμπανιώτης): Καραβελίδης, Λάσπατζης, Μπουλγούρας, Σεφερίδης, Παπαδάτος, Μικρτσιάν (65’ Γαμβρέλης), Τσίτσι, Γκατζολάρι, Μελισσόπουλος, Κούτεφ (56’ Λαζαρίδης), Στέρεφ (10’ λ.τ. Δεσύλλας).