Τα συγχαρητήρια του Χατζηνικολάου μετά το «Ελ Θράκικο» και η ευκαιρία στους νέους παίκτες

Απογοητευμένος ήταν ο προπονητής του Πανθρακικού Γιάννης Χατζηνικολάου μετά τη νέα ήττα της ομάδας του, αυτή την φορά στα Πηγάδια από την Ξάνθη.

Ο ίδιος πάντως για ακόμα μια φορά έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του. «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την εμφάνιση που έκαναν σήμερα. Ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του, αλλά δυστυχώς από μια στημένη φάση δεχτήκαμε το γκολ».

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν έκρυψε ότι η υπόθεση παραμονή έχει δυσκολέψει πλέον πολύ, ενώ αποκάλυψε ότι στα επόμενα ματς θα χρησιμοποιηθούν και παίκτες που δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, με δεδομένη την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

«Στα επόμενα ματς θα δοθούν ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά, λόγω και των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε», τόνισε χαρακτηριστικά  ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής.

 

λη μια ήττα για τον Πανθρακικό, στα “Πηγάδια” από τη Ξάνθη, με τον τεχνικό της ομάδας της Κομοτηνής, Γιάννη Χατζηνικολάου, να εκφράζει την απογοήτευσή του καθώς το γκολ ήρθε από στημένη φάση.