Η απόβαση των «Πελαργών» στον Έβρο και η υποδοχή από το ζεύγος Δερμεντζόγλου

«Απόβαση στην Αλεξανδρούπολη για τριημερο Πελαργων με φοβερή υποδοχή ζεύγους Δερμετζογλου». Με το σχόλιο αυτό στο facebook η πρόεδρος των «Πελαργών» Λήδα Μανιατόγιαννη συνόδευσε την πρώτη φωτογραφία που πόσταρε από την πρωτεύουσα του Έβρου, όπου βρίσκεται αυτές της ημέρες για την ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής στο Thraki Palace και εκεί θα παρουσιαστεί και η εκδρομή που διοργανώνεται για το Προολυμπαικό Τουρνουά στο Τορίνο, μέχρι τότε όμως τα περίπου 60 μέλη τωμ «Πελαργών» απολαμβάνουν την θρακιώτικη φιλοξενία από τους θρακιώτες μέλη τους.

Κεντρικό ρόλο σε αυτό παίζει ο παλαίμαχος διαιτητής ποδοσφαίρου Γιάννης Δερμεντζόγλου, που αγαπάει όσο ελάχιστοι τις Εθνικές Ομάδες σε όλα τα αθλήματα και δίνει σταθερά το παρών με τον «Γαλανόλευκο Φάρο» στις μεγάλες διοργανώσεις της Εθνικής Ποδοσφαίρου, με τους «Πελαργούς» σε αυτές της Εθνικής Μπάσκετ ενώ δεν λείπει και από την μικρή εξέδρα στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.