A2 Γυναικών: Αναβολή όλης της αγωνιστικής μέχρι να γίνει το εξ αναβολής της Νίκης Αλεξανδρούπολης

Η ΕΟΠΕ με απόφαση της ανακοίνωσε τη μετάθεση των δύο τελευταίων αγωνιστικών της Α’ φάσης του πρωταθλήματος των δύο υποομίλων του Β’ ομίλου (17η και 18η) κατά μία εβδομάδα. Ο λόγος;

Θέλουν να μην υπάρχουν εκκρεμότητες με αγώνες που οφείλονται, πριν την διεξαγωγή τους, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Ουσιαστικά η μόνη εκκρεμότητα στον ανατολικό όμιλο του Βορρά είναι η αναμέτρηση της Νίκης Αλεξανδρούπολης με το Ναύαρχο Βότση.

Ο αγώνας δεν είχε διεξαχθεί πριν δύο εβδομάδες λόγω των μπλόκων των αγορτών, μετά από αίτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης που έκρινε ότι δεν μπορούσε να έρθει και να αγωνιστεί υπό αυτές τις συνθήκες στον Έβρο.

Ο εξ αναβολής αγώνας ΓΣΓ Νίκη Αλεξανδρούπολης – ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης για την 15η αγωνιστική θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» με διαιτητές τους Μαρκάτσα και Τονονίδη.

Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί και για τον 2ο υποόμιλο ο επίσης εξ αναβολής αγώνας της 15ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΣ Ασκληπιό Τρικάλων και ΑΣ Μακεδόνες. Και από το άλλο Σαββατοκύριακο οι εναπομείνασες δύο αγωνιστικές θα γίνουν κανονικά…