Απο την Ξάνθη ξεκινά το Novasports Tour “Μια πόλη μια ομάδα”! Οι παίκτες της Skoda Ξάνθη που θα βρεθούν στο κατάστημα της Forthnet

Το Κατάστημα Forthnet στη Ξάνθη, στο πλαίσιο του «Novasports Tour: Μια πόλη… Μια ομάδα… Μια μοναδική εμπειρία», δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους της πόλης να βρεθούν από κοντά με τους ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη και παράλληλα να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Με αφορμή τον αγώνα Skoda Ξάνθη – Πανθρακικός, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports, παίκτες από την ομάδα θα παρευρίσκονται το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 13:00 στο Κατάστημα Forthnet στη Ξάνθη (Μιχαήλ Βόγδου 18).

Οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη που θα είναι οι Ντάνι Νιέτο, Καρίμ Σολτάνι και Παντελής Καπετάνος, θα υπογράψουν αυτόγραφα, θα μοιράσουν αναμνηστικά δώρα και παράλληλα θα φωτογραφηθούν με τους φίλους του αθλήματος και της ομάδας που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Επίσης, όσοι επισκεφθούν το Κατάστημα Forthnet στη Ξάνθη, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό γνώσεων γύρω από το ποδόσφαιρο και ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει μια ετήσια συνδρομή, προκειμένου να μην χάνει στιγμή από τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικά και θα διεκδικήσουν πλήθος δώρων χωρίς να απαιτείται αγορά προϊόντος.