Τα δύο πιτσιρίκια από το Διδυμότειχο που ξεχώρισαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και πάνε σήμερα Θεσσαλονίκη

Το απόγευμα της Τρίτης (16/2), υπό την καθοδήγηση προπονητών του ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε προπόνηση στο γήπεδο του Ισαακίου της Ακαδημίας της ΑΕ Διδυμοτείχου, η οποία συνεργάζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια με τις Ακαδημίες του Δικέφαλου.

Όπως ανέφερε το ThrakiSportS, περίπου 50 επίλεκτα παιδιά, όχι μόνο από την ακαδημία της ΑΕΔ και του «PAOK Football Prints» αλλά και από σχεδόν όλες τις άλλες ακαδημίες του νομού, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι τη Νέα Βύσσα, προπονήθηκαν υπό τα βλέμματα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

 width=
Θεόδωρος Τσομπανούδης

Οι τελευταίοι  ξεχώρισαν δύο πιτσιρίκια γεννημένα το 2007! Ο λόγος για τους Θωμά Μόμα και Θεόδωρο Τσομπανούδη, οι οποίοι θα ταξιδέψουν βρεθούν τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν στις προπονήσεις της αντίστοιχης ηλικιακής ομάδας των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ.

Οι δύο λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές ταξιδεύουν εντός της ημέρας στην Θεσσαλονίκη για να δοκιμαστούν πλέον εκεί, από το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο του ΠΑΟΚ μαζί με παιδιά από τα προπονητικά του κέντρα από όλη την Ελλάδα.

H σχετική ανακοίνωση της Ακαδημίας της ΑΕ Διδυμοτείχου αναφέρει:

 width=
Θωμάς Μόμας

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι 2 ποδοσφαιριστές από το προπονητικό κέντρο που ανήκουν στην ακαδημία Α.Ε. Διδυμοτείχου θα ταξιδέψουν ως την Θεσσαλονίκη στις 18 Φεβρουαρίου 2016 και θα παραμείνουν ως και το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου ώστε να συμμετέχουν στις προπονήσεις της αντίστοιχης ηλικιακής ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και πάντα διακρίσεις.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τούς ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον άψογο επαγγελματισμό τους και την ευκαιρία που δίνουν σε πολλά παιδιά από όλη την Ελλάδα».