Photos: 30 κλικ από την αναμέτρηση της Μπενφίκα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στη Λισαβόνα

Έχουν περάσει 24 ώρες από τον αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα, από όπου η ομάδα της Θράκης επέστρεψε δυστυχώς χωρίς να έχει στις αποσκευές της έστω τον ένα βαθμό που θα της έδινε την πρόκριση σε περίπτωση νίκης με καθαρό σκορ στον Έβρο. Πλέον απαιτείται νίκη από την ελληνική ομάδα με 3-0 ή 3-1 σετ ώστε να οδηγήσει τον αγώνα στο χρυσό σετ, αφού το ένα που κατέκτησε στην Πορτογαλία ίσον με κανένα, βάσει των κανονισμών της CEV.

Σε κάθε περίπτωση, δεν παύει η παρουσία του Εθνικού στη Λισαβόνα να αποτελεί σημαντική στιγμή για το ελληνικό βόλεϊ και για τον αθλητισμό της Θράκης, αφού αποτελεί την μοναδική ομάδα του αθλήματος στην χώρα που παραμένει στην Ευρώπη, όπως και την μοναδική ομάδα του γεωγραφικού μας διαμερίσματος ανεξαρτήτως αθλήματος που αγωνίζεται σε αυρωπαϊκή διοργάνωση φέτος.

Τοπ ThrakiSportS αναζήτησε και εξασφάλισε από το Γραφείο Τύπου της Μπενφίκα ένα σετ 35 εικόνων από τον αγώνα του Εθνικού στην Λισαβόνα. Απολαύστε τις φωτογραφίες πουμας έστειλαν οι Πορτογάλοι, με την ελπίδα όταν σε δύο εβδομάδες θα αναλάβουμε εμείς σαν ThrakiSportS να τους στείλουμε φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα της Αλεξανδρούπολης, να είναι σκυμμένα τα κεφάλια των Λουζιτανών και χαρούμενα αυτά των Θρακιωτών…