Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής με “Ελ Θράκικο” ΓΑΣ-Ασπίδα και Ζέφυρος-ΑΕ Κομοτηνής

Το “Ελ Θράκικο” ανάμεσα σε ΓΑΣ Κομοτηνή και Ασπίδα Ξάνθης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Για τον γηπεδούχο ΓΑΣ, ο οποίος προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στη Χαλκηδόνα, τα προβλήματα δεν λένε να τελειώσουν. Σε όλα τα προβλήματα τραυματισμών, που από την αρχή της χρονιάς ταλαιπωρούν την ομάδα της Κομοτηνής και έχουν σαν αποτέλεσμα να μη γίνονται σωστά οι προπονήσεις, ήρθε να προστεθεί και αυτό του Καλαντζή, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο τελευταίο παιχνίδι. Πάντως όσοι αγωνιστούν θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, με την ομάδα της Κομοτηνής πάντως να έχει κακή παράδοση με την Ασπίδα, καθώς σε πέντε παιχνίδια στις εθνικές κατηγορίες τα τελευταία χρόνια έχει μόλις μία νίκη.

Στην Ασπίδα η επιστροφή στις νίκες έφερε και πάλι τα χαμόγελα στην ομάδα της Ξάνθης, η οποία με όπλο την άμυνα θέλει τη νίκη για να μείνει στη δεύτερη θέση που οδηγεί στην άμυνα, ενώ θα έχει το μυαλό της και στο δεύτερο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής που διεξάγεται στις Σέρρες ανάμεσα σε Ικάρους και ΧΑΝΘ. Εκτός από την απουσία του Κουμπάνη δεν υπάρχουν κάποια άλλα προβλήματα, ενώ στο κλειστό της Κομοτηνής αναμένεται να βρίσκονται και αρκετοί φίλοι της Ασπίδας για να στηρίξουν την προσπάθεια της.

Τέλος η ΑΕ Κομοτηνής έχει δύσκολη έξοδο στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ζέφυρο. Η ομάδα της Κομοτηνής αν και είχε τάσης αυτοχειρίας, τελικά κέρδισε τη Γαλάτιστα στο τελευταίο παιχνίδι, έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία και πάει στη Θεσσαλονίκη με ανεβασμένη ψυχολογία για να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Χονδρόπουλος παραμένει αμφίβολος για την αναμέτρηση αυτή, ενώ άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν.

Όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής της ερχόμενης Κυριακής ξεκινάνε στις 18:00 το απόγευμα. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΓΑΣ Κομοτηνή – Ασπίδα Ξάνθης

Κ.Γ. Πολυγύρου:  Γαλάτιστα – Χαλκηδόνα

Κ.Γ. Περαίας:  Ζέφυρος – ΑΕ Κομοτηνής

Κ.Γ. Γέφυρας:  Γέφυρα – Αρετσού

Κ.Γ. ΒΑΟ:  ΒΑΟ – Ελευθερούπολη

ΔΑΚ Ποταμουδίων:  Αγία Βαρβάρα – Ορφέας Ν. Σκοπού

ΔΑΚ Σερρών:  Ίκαροι Σερρών – ΧΑΝΘ