Τσάμπιονς Λιγκ: Απών ο Τόρο στο “βατερλώ” της Ρόμα από τη Ρεάλ, μεγάλη εμφάνιση Βιεϊρίνια στην Γάνδη

Με τον Βασίλη Τοροσίδηνα μένει εκτός αποστολής και να παρακολουθεί τον αγώνα από την εξέδρα, όπου βρέθηκαν και φίλοι του από την Ξάνθη, η Ρόμα γνώρισε οδυνηρή ήττα με 0-2 από την Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο αγώνα για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιτυγχάνοντας το 12ο τέρμα του στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και το 92ο σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, άνοιξε τον δρόμο για ένα θριαμβευτικό διπλό της Ρεάλ. Η «βασίλισσα» χάρη στο εξαιρετικό σουτ του Πορτογάλου στο 57ο λεπτό και την ατομική προσπάθεια του Ροντρίγκεθ στο 86’ βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στα προημιτελικά της κορυφαίας ευωρπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από τους διακριθέντες των Ρωμαίων ο Κώστας Μανωλάς, υπό το βλέμμα του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας Μίχαελ Σκίμπε. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο έλληνας αμυντικός έκοψε τον Ρονάλντο, αλλά με έναν παίκτη σαν και αυτόν, αρκεί μια στιγμή στο ενενηντάλεπτο για να γίνει η ζημιά.

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε και η Βόλφσμπουργκ του Αντελίνο Βιεϊρίνια, τον οποίο λογίζουμε και αυτόν ως θρακιώτη γαμπρό.  Έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Ντράξλερ, που σημείωσε τα δύο πρώτα τέρματα, νίκησε μέσα στο Βέλγιο την Γάνδη με 3-2. Μάλιστα ο Βιεϊρίνια έχει συμμετοχή στο τέρμα με το οποίο άνοιξε το σκορ, αφού με αυτόν συνδυάστηκε ο σκόρερ για να παραβιάσει τα δίχτυα.

Το τρίτο τέρμα των Γερμανών σημείωσε ο Κρούζε στο 60’. Στη συνέχεια οι δυο ομάδες σημάδεψαν από μια φορά τα δοκάρια και στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι μείωσαν χάρη σε τέρματα των Κουμς και Κουλιμπαλί, αλλά η εντός έδρας ήττα με 3-2 περιορίζει πολύ τις πιθανότητες πρόκρισής τους στην επόμενη φάση.